Stanislav Kojecký
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Revize elektrického zařízení. Fotovoltaika. Měření a regulace. Provozovna Frýdek-Místek: Černá cesta 3191 73801 Frýdek-Místek tel.: 558 843 780; 607 083 093 mail: info@unimerex.cz

Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Nakládání s odpady. Recyklace. Obchodní zastoupení firem na jednáních v Rakousku, Německu, Slovensku, Polsku.

Projekční, inženýrská činnost. Bioplynové stanice. Biometanové stanice. Energetický audit.

Demoliční, bourací práce. Demolice: - železných konstrukcí (stožáry, mosty, haly, budovy, nádrže, staré fabriky, důlní šachty) - po celé ČR. Výkup: - železné, neželezné a barevné kovy. Malířské práce. Pokládka plovoucích podlah. Sádrokartonové příčky. Montáž obložek. Terénní úpravy. Kosení trávy. Kácení stromů a štípání ...

Ekologie: - ekologické audity - průzkumy kontaminace - sanační projekty - EIA - EMAS - sanace zemin a vod Hydrogeologie. Inženýrská geologie.

Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Urbanismus: - územně plánovací dokumentace a podklady. Služby: - architektonické - poradenství-ekologie, konzultace - zprostředkovatelská činnost - územní systémy ekologické stability - výběr a vyhledávání lokalit pro podnikatelské záměry - digitální zpracování územně-plánovacích podkladů a dokumentace. Správa urbanistického ...

Služby: - energetické audity - měření a monitoring - tepelné zdroje, turbíny, čerpadla, kompresory.

Prodej: - solární technika: - solární fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika - fotovoltaické panely (monokrystalické, polykrystalické, amorfní, hybridní) - střídače pro fotovoltaiku a větrnou energii - solární vakuové kolektory (solární ohřev teplé užitkové vody) - akumulátory, solární baterie (pancéřové, gelové, solární ...

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.

Projektová činnost-komplexní. Projekce energetických zařízení. Zprostředkování nákupu: -stroje, zařízení. Činnost: -stavby -ekologické práce -zajištění likvidace-kontaminovaný materiál.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.