Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Nabízím fotografické služby - fotím krajiny, zvířata, vernisáže, tradice a také portréty.

BT PHOTO Focení všech věkových kategorií, od těhotenských bříšek, miminek a dětí, po fotky celé vaší rodiny vč. babiček, dědečků a dalších domácích mazlíčků. Grafické návrhy - svatební oznámení, vizitky, loga firem, koláže fotek.

Fotografické služby: - fotografování módy, portréty, svatby. Služby: - airbrush malby na motorky, auta, přilby - kosmetické opravy poškrábaných přileb - polepy fólií - opravy signatur - reklamní polepy cedulí, automobilů, dodávek, poutačů - reklamní malby na fasády - písmomalířství. Grafické studio. Webdesign - tvorba ...

Činnost, které se věnuji je fotografováním. Nabízím především foto:- rodinné fotografie, foto novorozeňátek, těhotenské foto, portréty, svatební den a jiné. Nejkrásnější fotky vznikají především v exteriéru.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Profesionální svatební, portrétní, rodinné, školní, reklamní, produktové a interiérové fotografie, tabla, digitalizace a restaurování starých fotografií a jiných archiválií. Nejsem pracovně vázán jen na region, po vzájemné dohodě přijedu kamkoliv.

Fotograf. Služby: - fotografování - focení svatby, reklama, reportáž, zvířata - volná tvorba - portréty a akty, děti

Služby - fotografování, fotoateliér - digitální videozáznam

Grafické studio - corporate design, logotypy, vizitky - letáky, plakáty, katalogy - inzeráty, pozvánky - banery, billboardy - sazba a zlom tiskovin - zprostředkování tisku Video studio - natáčení svateb, reklam, reportáží - kulturní, sportovní a rodinné události Fotografování - reportážní a krajinářské ...

Fotoateliér-průkazové foto, ateliérové foto děti, rodiny, portréty, těhotné ženy, svatební, reportážní foto.

Specializace na dětskou a rodinnou fotografii, focení v těhotenství, fotografování novorozených miminek a dětí, rodin, portrétů a oblíbený boudoir. Svatební foto.

Fotograf. Děti, páry, portréty. Rodinné fotky, svatební foto, těhotenské foto.

Fotografování, fotograf, focení - svatby - lidé - kultury - svatební fotoknihy -reklamní fotografie.

DESIGN PHOTO. Fotograf - akty, děti, svatby, portréty. Ateliér Bzenec: Vracovská 797, 696 81 Bzenec Zobrazit na mapě ::: Provozní doba dle domluvy.

Komplexní fotografické služby jako svatební fotografie, focení dětí, glamour, fashion, akt a jiné. Dále nabízí softwarové úpravy fotografií, retuše, opravy zkažených fotografií a jiné. Firma je zaměřená především na zakázkovou fotografii (je možno udělat fotografii přesně podle vašich představ tak, aby ladily do vašeho interiéru.

Tvorba grafických návrhů expozic včetně jejich realizace. Zajišťujeme kompletní vybavení interiéru expozic.

Služby - fotografování - střih a scénář k dokumentárním filmům

Služby - fotografování - fotografie na zakázku - velkoformátový tisk

Služby - fotoateliér, fotografování - digitální velkoformátový tisk - reklamní grafika, reklamní foto - DTP studio

Fotografka. Fotografování: -portréty. -svatby. -těhotenské foto. -školní fotografie.

Fotograf, fotografické služby. Svatební portréty, komerce, fashion, ART styl.

Poskytování poradenských služeb v oblasti půjček, úvěrů, spoření a pojištění.