Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Letecké fotografie pro firemní účely, územní plánování a prezentace měst a obcí či sportovních a kulturních akcí.

Fotografické a grafické práce. Focení svateb, portrétů, umělecká i komerční fotografie.

Fotografování portrétů s retuší černobílé a barevné, reklamní a technické snímky

Webdesign, www prezentace Údržba, obnova a pasport - cykloznačení, cyklotrasy Fotografování Tvorba kreativních propagačních předmětů Dodávka - bike GPS SEO optimalizace

Zprostředkování pojistných produktů.

Fotografování - svatební a rodinné fotografie

Svatební fotograf. Svatební fotografie, focení dětí, glamour foto.

Nabízím fotografické služby v oblasti produktové, portrétní, reportážní a svatební fotografie včetně úpravy fotografií.

Prodej: -mobilní telefony a příslušenství. Zhotovení digitálních fotografií na počkání.

Modelingová agentura: -fotografie pro zahraniční pánské časopisy.

Prodej: -fotoaparáty, foto-kino přístroje -filmy barevné, černobílé -chemie pro zpracování černobílé fotografie -fotografický materiál (fotopapíry) -fotografické potřeby -dalekohledy -široký sortiment fotoalba -brašny, archivace Fotoateliér, služby: -vyvolávání filmu, fotografií, zpracování foto, fotoshop -foto (pasové ...

Fotoslužby: -vyvolání negativů -zhotovení černobílých fotografií v minilabu FUJI -zhotovení barevných fotografií v minilabu FUJI -ruční zpracování černobílých zvětšenin -reportáže: svatby, soutěže, oslavy -foto na průkazy -technická fotografie -velkoplošná fotografie -diskrétní foto. Prodej: -fotoaparáty -příslušenství.

Fotokeramický ateliér: -výroba fotokeramiky tradičními technologiemi -neomezená trvanlivost výrobku -ozdobné rámečky a zdobící snítky ze zlata nebo platiny.

Prodej solárií, vertikální solária, použitá solária, solária Luxura, Ultrasun a Dr. Muller, servis solárií, trubice do solária, kolagenária, kolagenová solária, solární kosmetika Oranjito a Soleo, krémy do solária, opalovací kosmetika do solária, konopná kosmetika, bio kosmetika,  přírodní kosmetika,  kosmetika po opalování, přípravky proti ...

Reklamní fotografie - produktovou, jídla a pití, módní a portrétní fotografii. Fotografujeme life-style, sklo, interiéry, nábytek a architekturu. Rodinné a svatební fotografie a výtvarné fotografie pro kalendáře i výzdobu interiérů.

Fotoateliér. Služby: -fotografie na legitimace -ateliérové foto -specializace na svatební foto -velkoplošný tisk.

Nabízím profesionální fotografické služby - svatební, portrétní, reportážní a produktová fotografie. Působím po celé ČR.