Obchodní centra nabízí možnost nakoupit cokoliv pod jednou střechou. Najdete zde desítky obchodů s oblečením, drogerie, knihkupectví, obchody s bytovými doplňky, supermarkety, hypermarkety a restaurace. Nakupte si vše, co potřebujete, na jednom místě.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Centrum módy a zábavy. Nákupní centrum Metropole nabízí 70 obchodů, restaurace a kavárny, multikino Cinema City, zábavu a dětský koutek.

Nákupní a obchodní centrum: - bowling s klimatizací, biliár, šipky a stolní fotbal - restaurace - velkoplošná projekce a TV se sportovními přenosy - pořádání firemní a soukromé večírky - herna s klimatizací. Obchody: - cestovní kancelář - textil dětský a kočárky - fashion shop - oblečení pro sport a volný čas - ...

Olomouc CITY obchodně společenské centrum Největší nákupní a zábavní centrum na střední Moravě. Je přímo propojeno s hypermarketem Globus. V centru najdete: - obchody, služby - restaurace, kavárny, rychlé občerstvení - multikino CineStar - dětský svět - koutek.

Nákupní centrum: - dámská a pánská móda - spodní prádlo - designový nábytek, bytové doplňky - dárkové předměty - hračky - knihkupectví - zverimex - tabák - banka - sportovní vybavení - nehtové studio - kavárna - bankomat - dětský koutek.

Obchodní centrum: - 100 obchodů - pohodlné parkování ZDARMA - výborné dopravní spojení

Obchodní centrum Alkron 17 provozoven na Masarykově náměstí v Jeseníku v 4 podlažích. Parkování pro 40 vozidel zdarma. Klimatizované prostory, bezbarierový přístup pro všechny provozovny, 2 výtahy.

Obchodní dům. Maloobchod, prodej: -potraviny -teplá a studená kuchyně -cukrárna -kožené oděvy -obuv -elektro prodejna -kuchyňské studio -zlatnictví -prodej PC, servis PC, prodej mobilních telefonů -prodej novin a časopisů -výroba klíčů -čistírna, kopírovací služby -oprava hodinek.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Obchodní centrum Martin Pavelka - správa nemovitostí tel.: 603 499 014, 466 921 211

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

S celkovou plochou okolo 30.000 m2 a pronajímatelnou plochou přesahující 26.500 m2 nabídne svým návštěvníkům širokou nabídku kvalitních služeb:

Galerie Harfa je největším obchodním a administrativním centrem stavěným v této době v Praze.

Obchodní dům. Sortiment: - domácí potřeby - drobné zboží - knihy, video, hudba - nábytek a bytové doplňky - oděvy, obuv, doplňky - PC a mobilní komunikace - potraviny a občerstvení - sport, volný čas.

Supermarket. Prodej, maloobchod: -potraviny.

Nákupní centrum - nonstop hypermarket Tesco: -více než 70 obchodů -kavárny a restaurace -bowling, billiard, šipky -dětský koutek -kryté parkoviště zdarma -bankomaty, směnárna -lékárna -ruční mytí aut -wifi free zone...

Sortiment: 1. patro prodejna potravin, opravna obuvi, výroba klíčů, cestovní kancelář, kadeřnictví internetové služby, textil, punčochové zboží prodejna DROXI, papírnictví, inzerce, pekařství, tabák, fotolab, mobilní telefony, směnárna, zlatnictví, bižuterie, vitamíny, dárky, modely aut, mladá móda, kožené oděvy, kabelky, teflonové nádobí, ...