Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Nabídka marketingových služeb. Poskytování poradenství v oblasti přímého prodeje a outsourcingu.

Zprostředkování prodeje Prioritním cílem společnosti Simio, a.s. je nabídnout zákazníkovi kvalitní službu či zboží v pohodlí jeho domova nebo zaměstnání počínaje telefonickým kontaktem operátora a konče doručením našimi obchodníky do místa, které si klient sám určí. To vše v duchu naší mise:"

Služby zadávání veřejných zakázek

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizace, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhledáváme nové zákazníky. Praktické zkušenosti, reference a výborná orientace na trhu reklamy.

Mezinárodní daňové poradenství: - aktivní daňové poradenství se zaměřením na mezinárodní problematiku a mezinárodní daňové plánování. Zakládáme offshore i onshore společnosti.

Služby Co za Vás uděláme: - roztřídíme a vytřídíme Vaše dokumenty - vypracujeme seznam dokumentů - vypracujeme plán časového uložení dokumentů - vypracujeme skartační protokol - vypracujeme dokumentaci pro komunikaci s příslušnými státními archivy - zpracujeme písemnosti likvidovaných firem - roztřídíme písemnosti dle zákonné délky ...

Služby: - strategické plánování - ekonomické služby (účetní, finanční) - daňové a právní poradenství - marketing - tuzemský obchod - zahraniční obchod - administrativní a logistické centrum. Dceřinné společnosti: EKOSYSTEM spol. s r.o. - výrobní, projektová a konzultační organizace EMSA-Ekosystem spol. s.r.o. - ekologické ...

Založení s.r.o. a prodej ready-made společností spolehlivě a rychle - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace, poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností.

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Virtuální kanceláře v Praze pro fyzické osoby podnikatele OSVČ vám poskytnou mnoho výhod pro vaše podnikání. Využijte našich balíčků speciálně sestavených pro živnostníky, kteří chtějí mít místo podnikání Praha. ServerHosting.cz nabízí klasický Web Hosting DELL, zajišťuje registraci domén, poskytuje služby Managed Hostingu, VPS Hostingu, Server ...

Poskytneme kvalitní outsorsing v oblasti účetnictví, mezd a daní. Zajistíme hladký průběh přechodu do naší péče. Důvěra, bezpečnost informací a dat a služby, které skutečně ve chvíli, když je potřebujete - to nás odděluje od jiných.

Nabízíme kompletní outsourcing IT a správu počítačových sítí pro firmy včetně auditu stavu. Vývoj webových stránek.

Zajištění služeb osobní asistentky a concierge servisu.

Logistické audity, logistický outsourcing.

Gastro Velop je společnost zabývající se vedením skladového hospodářství, inventury, zpracování dat s programem Alto Food 600.

VŠE LZE VYŘÍDIT NA DÁLKU :: Nemusíte chodit do žádné právní kanceláře ani na úřady. Pokud nechcete založení firmy nebo prodej ready made společnosti řešit na dálku, je možné se na všem domluvit osobně během jedné krátké schůzky v sídle naší společnosti. UŠETŘÍTE ČAS :: Stačí vyplnit kontaktní formulář a následně nám poslat podepsané dokumenty, ...

V oblati facility managementu nabízíme: - správa objektů - technická supervize majetku - technicko inženýrské zajištění oprav a investic - účetnictví a správa daní - evidence majetku - finanční management a controlling - nájemní vztahy - obchod s nemovitostmi, realitní činnost - poradenství v oblasti realit - agenda ...

Sabris Vám jako systémový integrátor pomůže optimalizovat řídící procesy a razantně zefektivnit, zpřesnit, zkvalitnit a zjednodušit řízení vaší společnosti. Naše služby lze rozdělit do následujících oblastí: - systémová integrace - outsourcing - implementace produktů společnosti SAP - stálá poimplementační podpora - školení uživatelů.

Obchodní činnost; dovozy a vývozy, zastupování zahraničních firem.

Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.