Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Fyzioterapie/rehabilitace/masáže Fyzioterapeutické a masérské služby ve Znojmě pro pacienty po úrazech a operacích, při potížích s páteří a klouby a s ostatními problémy pohybového aparátu.

Provádíme masáže, baňkování a rehabilitační cvičení. Tejpování, poradenství při bolestech pohybového aparátu.

Služby - masáže lymfatické, sportovní, reflexní terapie - Dornova metoda - Breussova metoda - spirální stabilizace - SM systém

Kosmetické služby: -kadeřnictví, holičství-ženy, muži, děti, účesy společenské, plesové, svatební -manikúra, modeláž nehtů -pedikúra -solárium.

Dlouholeté zkušenosti s řešením pohybových problémů, masáží u různých sportovních výprav i wellness procedur. Služby: - masáže - přístrojová lymfodrenáž - rázová vlna BTL - celulitida X-WAVE - kryolipo.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Laserové zákroky, laserová chirurgie, chirurgická ambulance, vyhlazení vrásek, ematrix, radiofrekvence, léčba hemoroidů Jihlava, Vysočina, Znojemsko, Moravské Budějovice, Miroslav -krvácení z konečníku -ošetření hemoroidů metodou HAL -ošetření hemoroidů Baronovou metodou -diabetická noha -sklerotizace varixů -křečové žíly -operace ...

FLO studio, s.r.o. provozuje kadeřnický a kosmetický salón

Iveta Freyová provozuje kadeřnictví a zaměřuje se dámský, pánský i dětský střih.

Barbershop v Praze 3. Moderní holičství. Nabízíme pánské střihy: krátké a dlouhé, klasické a moderní střihy, úpravu vousů strojkem a břitvou, holení břitvou s horkým ručníkem. Pánský střih zahrnuje mytí vlasů před a po stříhání, styling vlasů. Jsme otevřeni od roku 2014, a pracují u nás zkušení holiči a barbeři.

Nehtové studio: - nehtová modeláž, manikúra, - nail art, parafínové zábaly, - prodlužování nehtů, P-shine, gelové nehty, - individuální přístup, on-line rezervace, příjemné prostředí.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Holičství, kadeřnictví -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

SOBES GROUP s.r.o. provozuje solárium, čistírnu a prádelnu.

Olena Mostipan se zaměřuje na medicinální a kosmetickou manikúru, pedikúru, léčbu zarostlých nehtů a jejich rekonstrukci.

Masérské, rekondiční a regenerační služby