Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Holičství, kadeřnictví pro muže, děti, ženy.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Kadeřnictví. Kadeřnické služby Brno. A Studio

Kadeřnictví. navržení či pomoc s výběrem účesu poradenství s péčí i následnou úpravou vlasů profesionální střih vybraný k Vašim rysům obličeje společenské i svatební účesy společenské i svatební líčení relaxační masáž hlavy a další.

Kadeřnictví v Brně. Kadeřnicví na vysoké úrovni a za rozumné ceny: -dámské a pánské účesysvatební a společenské účesy -melíry a barvení vlasů -prodlužování a zhušťování vlasů -masáže hlavy -regenerace -péče o vlasy -vlasové poradenství a další.

Kadeřnický salon Háta.Stříhání (dámské i pánské), barvení, přelivy, melíry a keratin. Samozřejmostí je u mě poradenství jak ohledně vlasové kosmetiky, tak i úpravy vlasů.

Provozujeme moderní pánské dámskéi dětské kadeřnictví. Nabízíme moderní střihy, použití moderní a vysoce kvalitní vlasové kosmetiky.

Provozujeme pánské kadeřnictví. Nabízíme klasické i moderní účesy pro muže a děti.

Provozujeme dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Kadeřnictví, kadeřnické práce - zhušťování a prodlužování vlasů - barvení ELUMEN, COLOR BALANCING, BLONDE TONING Kosmetika - depilace cukrovou pastou - chemický peeling.

Holičství, kadeřnictví Kosmetické služby

Dámský, pánský a dětský kadeřnický salon v centru Brna poskytující profesionální služby: -barvení, přelivy a melírování -prepace a narovnání vlasů -speciální ošetřující obřady spojené s masáží hlavy -modní střihy, společenské a svatební účesy -poradenství včetně analýzy vlasu a vlasové pokožky diagnostickou kamerou.

Kosmetika, masérské, rekondiční a regenerační služby.

Kadeřnictví: -dámské -pánské.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské

Kadeřnictví. Modeláž nehtů všemi materiály včetně zdobení.

Kadeřnický a Kosmetický salon: -kosmetika - tel.: 720 147 747 -kadeřnictví - tel.: 777 114 296 Pánské, dámské, , dětské kadeřnictví. I sváteční a svatební účes. Kosmetika -ošetření pleti, prodlužování řas, kaviárové a čokoládové zábaly, masáže, vizážistika, make-up ...... Vchod je z ulice U tržiště.