Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnický salon. Služby: -dámské, pánské, dětské střihy -kadeřník -melíry -prodloužené vlasy -svatební, slavnostní účesy. Otvírací doba:Po-Ne: 9-20hod.

Kadeřnictví - pánské, dámské, dětské - prodlužování vlasů Manikúra - modeláž nehtů.

Dámské a pánské kadeřnictví Kosmetika Masáže.

Holičské a kadeřnické služby Solárium Modeláž nehtů - Manikúra Pedikúra.

Kadeřnictví - možnost objednání i domů.

Kadeřnictví: - stříhání - barvení - styling - foukaná - prodlužování vlasů - melírování - vymývací trvalá - trvalá.

Copánky afrocopanky, rasta, francouzské, pony - open rasta - dredy - prodlužování vlasů lidskými vlasy evropské, indické, asijské - ozdoby na dredy a ozdoby na copánky Prodlužování řas - lepení kamínků na zuby Prodej - evropské vlasy (kanekalony) - příslušenství k prodlužování vlasů Kurzy a školení - prodlužování řas a ...

Kadeřnictví Kosmetické studio - fotoepilace - prodlužování řas - depilace - čištění pleti.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - prodlužování vlasů ultrazvukem a studeným keratinem - vrstvené melírováním - kreativní střihy - slavnostní účesy Kosmetika - péče o pleť - chemický peeling - odborné poradenství Pedikúra Masáže.

Kadeřnictví Kosmetika Modeláž nehtů Masáže

Kadeřnictví Michaela - kadeřnictví pánské, dámské a dětské.

Kadeřnictví Renomé. Služby: -kadeřnictví.

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra, pedikúra. Masáže.

Dámské a pánské kadeřnictví.

Kadeřnictví se nachází na tradičním místě v objektu Studia – H na Černozemní ulici v Brně – Slatině.V nově zrekonstruovaném a příjemném prostředí nabízím kadeřnické služby za sympatické ceny. Ráda splním Vaše představy a přání, jak při tvorbě běžných účesů, tak i z oblasti nových módních trendů. Pracuji s renomovanou vlasovou kosmetikou značky ...

Kosmetický a kadeřnický salon. Služby: -kadeřnické -prodlužování vlasů -keratin -kosmetika -prodlužovaní řas.

Služby: -kadeřnictví. Provozovna: Masarykovo náměstí 37 Boskovice

Kadeřnictví a kosmetika: -dámské a pánské kadeřnictví -práce s vlasovou kosmetikou L´ORÉAL, KÉRASTASE, WELLA -kosmetika -ošetření pleti provádí kosmetikou GERMAINE de CAPUCCINI -zábaly na potlačení celulitidy -parafínové zábaly rukou -japonská manikúra -barevná typologie.