Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Recruitment - Vyhledání zaměstnanců do trvalého pracovního poměru. Zaměřujeme na nezveřejněný trh práce včetně přímého oslovení, kandidáty tedy hledáme a neomezujeme se na prohledávání databází na internetu. Kariérové služby - Testování, Hodnocení pracovníků, Rozvojové plány, Tréninky, Koučink, Outplacement. Projekty a poradenství - ...

Agentura práce poskytující komplexní služby v oblasti lidských zdrojů od leasingu, dělnických pozic až po výběr vrcholového managementu. Kontaktní údaje Adresa: ...

Zprostředkováváme zaměstnání občanům Slovenska, Polska, Bulharska, Mongolska a Vietnamu na území České i Slovenské republiky.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Personální agentura MAJORA působí v oblasti personálního poradenství od roku 1996.

Zajištění brigádníků - studentů VŠ na dočasnou i dlouhodobou výpomoc.

Zprostředkování letních brigád v USA a ve Velké Británii po celý rok. Jde o pomocné práce v národních i zábavních parcích, hotelech, restauracích, obchodech či na letních táborech.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

Americko - česká personální a vzdělávací agentura pro: -zdravotní sestry -fyzioterapeuty -lékaře -laboranty -ostatní zdravotníky.

Personálně poradenská společnost specializovaná na výběr vhodných kandidátů pro střední a vyšší management.

Jsme personálně - poradenská společnost s téměř desetiletou zkušeností v oblasti vzdělávání firem a personálního poradenství.

Činnost: - personální agentura - ekonomické poradenství

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

Vyhledávání pracovníků (Recruiting Solutions) Výběr pracovníků (Assessment Centre) Analýza potenciálu manažerů (Management Audit) Rozvojová střediska (Team Development Centre) Optimalizace procesu vyhledávání a výběru pracovníků (Outsourcing).

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

Nabízíme servis nejen firmám, ale i uchazečům o zaměstnání. Personální služby: - vyhledávání uchazečů z naší databáze - vyhledávání uchazečů na základě cílené inzerce - přímé vyhledávání uchazečů - individuální práce odborného konzultanta - zajištění výběrového řízení na základě požadavků - vyhodnocení došlých životopisů - ...