Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Provoz pracovního serveru s nabídkou zaměstnání, brigád i vedlejší spolupráce. Nabídka práce z těchto oblastí: - administrativa - bankovnictví, pojišťovnictví a finanční služby - ekonomika a podnikové finance - farmacie - chemie a potravinářství - IT / Konzultace, analýzy a projektové řízení - IT / Správa systémů a HW - IT / ...

Služby v oblasti lidských zdrojů. Agenturní zaměstnanci, brigádníci, pro různá průmyslová odvětví. agenturní zaměstnávaní, temporary help, dočasná výpomoc, recruitment, outsourcing, poradenství, administrativa personalistiky. Jsme mezinárodní personální agentura, která se zaměřuje na vyhledávání, výběr a nábor pracovníků ve České ...

Manažerské poradenství, personální agentura.

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

PRACOVNÍ AGENTURA: -zajišťování zaměstnanců pro firmy na krátkodobou i dlouhodobou výpomoc. ÚKLIDOVÁ SLUŽBA, ÚKLIDY DOMÁCNOSTÍ, SPRÁVA A ÚDRŽBA NEMOVITOSTÍ A BYTŮ: -úklidové a čistící práce pro firmy a instituce -údržba bytů a domů -správa a údržba nemovitostí -ostraha objektů - služba vrátných a recepčních. .

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Vzdělávací služby a personální poradenství. Semináře, kurzy, vzdělávání. Agentura práce.

Profesionální služby v oboru dodávání zaměstnanců a vyhledávání vedoucích pracovníků obchodním i průmyslovým společnostem. Najdeme zaměstnance na trvalý i dočasný pracovní poměr, a pro uchazeče vhodnou pozici v následujících oblastech: - Finance & účetnictví - Bankovnictví - Exekutiva - Administrativa - Farmacie - Prodej & ...

Provoz internetového pracovního portálu s nabídkami práce, poradnou a s možností vložení životopisů do systému přístupného zaměstnavatelům.

Poskytuje - poradenství v osobní a profesionální oblasti

Zpracování ročního zúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti Zpracování mezd - zastoupení a komunikaci při jednání s úřady - nesrovnalosti mzdového účetnictví - přihlášení a odhlášení zaměstnance - poradenství v oblasti mezd Poradenství v oblasti personalistiky

Personální poradenství Sociální poradenství

Poskytování služeb v oblasti personalistiky.

Vyhledávání zaměstnanců managementu firmy. Nabídka databáze uchazečů o zaměstnání, personální inzerce a firemního školení.

Personálně poradenská společnost zaměřující se na: - výběr a vyhledávání pracovníků - pořádání Assessment Center - poskytování kariérového poradenství - přípravu platových studií - další služby v oblasti lidských zdrojů. Při výběru pracovníku zejména do top* a středního managmentu používáme především přímé vyhledávání Executive ...

Personální poradenství - vyhledávání a výběr zaměstnanců

Nabízí - au - pair ve Velké Británii Nabízí - jazykové pobyty ve Velké Británii

Outsourcing mezd, účetnictví včetně poradenství v těchto oblastech - HR outsourcing HR služby