Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Společnost MALEJA.CZ s.r.o. je mezinárodní agentura práce, která působí po celé České republice a v zemích EU. Naše agentura pro klienty zajišťuje kompletní outsourcing, hledající zaměstnance v ČR nebo pro EU a v EU. Pro uchazeče o zaměstnání přes naší agenturu nabízíme vždy ubytování zdarma a práci po celé ČR a EU, dále možnost přejít za ...

Finanční poradenství Účetní audit Ekonomické poradenství Personální služby

Aulinks.cz je pracovní portál nové generace stvořený v České republice, který malými krůčky sjednocuje trh práce mezi zaměstnavateli a uchazeči a to v celé Evropě. Abychom vyšli vstříc našim zákazníkům, spojili jsem tradiční služby pracovních portálu s nejnovějšími technologiemi a vytvořili pro Vás dokonalé intuitivní prostředí.

Pořádání a organizování výměnných studijních a pracovních programů pro studenty, mládež a dospělé v zahraničí.

Služby: - nezávislý konzultant v oborech executive search, organizace výběrových řízení a personálního poradenství - výběrová řízení - pro klienty vyhledáváme manažery a zkušené specialisty.

Personální agentura Maderoz se zaměřuje na přidělování a zprostředkování zaměstnání. Nabízíme práci v oborech jako jsou úklidové práce a uklízeči ve stravovacích, potravinářských, farmaceutických či výrobních provozech. Dále obstaráváme volná pracovní místa pro pozice obsluhu strojů, výroba potravin, výrobci a zpracovatelé potravin a další ...

Služby: - lidské zdroje, HR marketing - strategické poradenství - otevírání nových provozů - personál ze zahraničí v rámci EU

Činnost: - personální služby - nabídky zaměstnání

Personálně poradenská a konzultační společnost Poskytuje - vzdělávací programy - koučink

Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání v IT a TELCO oborech.

Nabídka služeb: - tvorba vnitřních předpisů - personální audit - poradenská činnost v pracovněprávních vztazích - vzdělávací programy vč. lektorského zajištění - zpracování mezd.

Služby: - pořádání koncertů a divadelních představení - agenturní zastoupení - vydávání magazínu Brýle a móda

HR Spectrum s.r.o. je executive search společnost, jejíž hlavní činností je vyhledávání výjimečných lídrů a manažerů, kteří vytvoří dokonalou synergii s týmem a firemní kulturou našich klientů.

Pracovní a personální agentura. Brigády pro studenty.

Personální agentura, servis WouxTeam s.r.o. je zaměřena na personální leasing, outsourcing a dočasně přidělení zaměstnanců. Vyhledávání pracovníků ve střední a východní Evropě a to individuálně dle potřeb klienta Disponuje rozsáhlou databázi pracovníků.

Robeeto vám zprostředkovává práci šikovných lidí. Chceme nabízet ty nejkvalitnější možné služby za co nejlepší ceny

Spoluzakladatelka a jednatelka personální agentury Axial. Sháním lidem práci a firmám skvělé zaměstnance. Pracovníky poskytujeme formou brigády, zaměstnání, outsourcingu, outplacementu a dalšími formami spolupráce.

Služby: - pronájem vysoce kvalifikovaných zaměstnanců drážních profesí, zejména strojvedoucích se znalostí motorové i elektrické trakce

Služby: - personálně - poradenská agentura.