V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Croseta s.r.o.je společnost specializující se integraci, propojení mezi aplikacemi a programy, cloudové služby.

Poskytovatel internetové Wi-Fi (bezdrátové) sítě v okrese Opava. Více viz www.czhrnet.cz

Prodej, e-shop, opravy, servis: -počítače, notebooky -klávesnice, myši, herní ovladače -faxy -monitory -software a hry -procesory, paměti -mutifunkční kopírky -mobily, telefony z T-mobile -nabídka tarifu, Twist karty -internet -nastavení her -kontrolní pokladny -kalkulačky a psací stroje -faxy a přenosné telefony Výroba: -datová ...

Online reklamy - PPC kampaně - copywriting - linkbuilding - SEO optimalizace Webový design - technická podpora webu

Lokální připojení k internetu. Poradenství a služby v oblasti HW + SW.

Věnuji se provozování webových stránek, jejich tvorbě, následnému spravování a jejich marketingu. Momentálně se věnuji hlavně WoWfan.cz - fanstránka World of Warcraft.

Tvorba webových stránek, responzivní webdesign, optimalizace pro vyhledávače (SEO), copywriting, konzultace, tvorba grafických materiálů.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - redesign - úprava stávajících webových stránek - grafický design, grafické návrhy: - firemní logo, vizitky, tiskoviny - realizace jídelního menu - návrhy svatebních novin - formátování knih.

Poskytovatel telekomunikačních služeb - internet, televize, telefon

Prodej - ekonomický software KELOC - evidence hmotného a nehmotného investičního majetku - zásobování a řízení skladů - styk s bankou - odběratelé a fakturace - dodavatelé - podvojné účetnictví a daňová evidence - personalistika a mzdy - integrovaný ekonomický systém podniku - ...

Tvorba, prodej - výukový software CONTI SW matematika 6. - 8. ročník

Výroba - www stránky na míru - webdesign

SEO optimalizace webu - SEM správa PPC Datové aplikace, webdesign

Výroba - www stránky - tvorba multimediálních CD-ROMů

Společnost Mevra computers s.r.o. provádí IT poradenství, digital signage, implementace software.

Bc. Lukáš Augusta se zaměřuje na webdesign a tvorbu webových stránek a internetových aplikací.

Ing. Ondřej Mišurec se zaměřuje na servis počítačů, notebooků, mobilů a tabletů, na poradenství v oblasti softwaru a antivirových systémů a tvorbu webových stránek.

Martin Andráši se zaměřuje na vývoj webových stránek, e-shopů a aplikací.

Naše spolehlivé připojení k internetu využívá už přes 4000 domácností a firem. Přidejte se k nim i vy. Působíme v Mnichově Hradišti, Turnově, Bakově nad Jizerou, Sobotce, Svijanech a přilehlém okolí. Dokážeme vám, že technologiím a IT rozumíme. Domácnostem pomůžeme nejen s internetem, ale i televizí (internetovou, satelitní, DVB-T) či voláním. ...

Výstavba a správa počítačových sítí.

Služby: - zabezpečení firemních počítačových technologií - instalace systému pro ochranu dat a databází ve firmách - antimalvarové a zálohovací systémy - cloud, hybridní cloud, virtualizace - správa a implementace firemních počítačových sítí - IT Outsourcing

Vytváříme kreativní grafické práce určené pro internet a klasická média. Zpracujeme pro vás corporate identity, loga, vizitky, letáky, billboardy. Specializujeme se zejména na návrhy pro webové prezentace, e-shopy, bannery, flash animace a hry.