V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

ARTIA DESIGN Služby: - reklamní služby - tisk a kopírování - WEB design.

Jsme mladý tým vývojářů specializujících se na vývoj mobilních a webových aplikací. Soustředíme se na nejnovější technologie a usilujeme o nejvyšší kvalitu výsledku naší práce. info@peach-dev.cz www.peach-dev.cz

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Kominictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo ...

Prodej, servis: - mobilní telefony a aktivace T-mobile - výpočetní technika. Řezání: - samolepící fólie - reklamní grafika. Tisk. Bezdrátové sítě. Internet. Prodej a montáž: - satelitní technika.

Servis výpočetní techniky, poradenství v IT, tvorba internetových stránek. Poradíme si s jakýmkoliv problémem, který Vám počítač přinese. Poradíme i s nákupem nového či vylepšením stávajícího počítače.

Nabízíme Vám kompletní reklamní a marketingové služby na jednom místě. Od vytvoření Corporate Identity (Návrh loga, hlavičkového papíru, obálky, vizitky), Webových stránek, až po fotografické a video služby, které zahrnují výrobu reklamních spotů, informačních videí, záznamů akcí, produktových fotografií, reklamních letáků, a spoustu dalších ...

Logotypy Grafické návrhy Tvorba - www stránky.

Dodávka, připojení: -počítačové sestavy -připojení k internetu -internetové stránky.

Jsme nezávislá agentura, která se specializuje na Brand & Product Marketing pro Tech segment. Pomáháme SaaS společnostem, technologicky zaměřeným e-commerce hráčům a značkám z Media & Entertainment segmentu, které jdou proti proudu, zvyšovat příjmy.

mySASY a.s. se vyvinula tréninkovou aplikaci, která na základě naměřených hodnot určí správnou frekvenci a tempo pro co nejefektivnější cvičení.

Služby: - internetové služby - realizace a správa počítačových sítí.

Konzultační činnost v energetice - v oblasti měřicí a automatizační techniky. Služby: - programování, instalace, oživování a servis řídících systémů - vizualizace. Specializace na elektrárny, teplárny a zařízení chemického průmyslu. Návrhy, výroba, prodej: - elektronických součástek a obvodů. Specializace na použití tištěných spojů ...

Služby: -webdesign, tvorba webových stránek -redesign stránek -tvorba internetových stránek s redakčním systémem vismo -pro města, obce -stránky pro školy -stránky pro firmy, živnostníky -stránky pro rozpočtové, neziskové a další organizace -stránky pro organizace zřizované obcí.

Lukáš Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek a vývoj a úpravy webových aplikací.

Služby: -profesionální webové stránky za bezkonkurenční ceny -statické WWW stránky nejen pro podnikatele a živnostníky -copywriting a správa webu se vším všudy.

Návrh programových systémů a databázových webových aplikací na zakázku.

beecode, s.r.o. se zaměřuje na vývoj mobilních a webových aplikací.

SEO optimalizace webových stránek. Registrace do katalogů, PR články, vytváření blogů a správa PPC reklamní kampaně.

Jsme reklamní agentura. Děláme on-line marketing, PPC kampaně, jejich založení a správu. Vytvoříme bannerovou a display reklamu. Vyrobíme pro Vás webové stránky nebo eshop. Vytvoříme profi profil na sociálních sítích, zajistíme inzerci na Facebooku. Děláme grafiku a dárky na míru. Analyzujeme výkon.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Urban Planner s.r.o. se zaměřuje na realizací projektů pro veřejnou správu především v oblastech územního plánování, vizualizace a zpracování dat.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - SEO optimalizace

Služby: - návrh, dodávka, provoz informační systémy - služby v oblasti informačních technologií - podnikové aplikace