Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

mySASY a.s. se vyvinula tréninkovou aplikaci, která na základě naměřených hodnot určí správnou frekvenci a tempo pro co nejefektivnější cvičení.

Společnost Ing. Vladimír Jehlička dodává účetní a ekonomický software AdmWin, hotelové systémy, software pro autoservisy i aplikace pro tvorbu a údržbu internetových obchodů. Tyto informační systémy jsou určeny pro malé až střední firmy i neziskové organizace. Nyše produkty, účetní programy: - AdmWin DE, daňová evidence - AdmWin PU, vedení ...

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Velkoobchod, distribuce: -veterinární, humánní léčivé přípravky, biopreparáty -zdravotnický materiál, pomůcky -krmení pro domácí zvířata -chovatelské potřeby -vybrané potravinářské, drogistické zboží. Výroba: -krmiva pro psy CALIBRA-kompletní krmiva pro psy z drůbežího a jehněčího masa. Pečlivě vybrané suroviny použité pro výrobu ...

Společnost GRiT, s.r.o. se zabývá automatizací procesů, šetří firmám peníze.

Věnuji se optimalizaci pro vyhledávače (SEO). Pomohu i vašemu webu získat relevantní návštěvnost díky které budete mít nové zákazníky a vyšší zisky. Nabízím jak full servis optimalizaci, tak drobné konzultace ke konkrétním problémům.

IXPROJEKTA s.r.o. se zaměřuje na umělou inteligenci, kybernetickou bezpečnost, podnikovou komunikaci, vývoj softwaru, projektové řízení a IT infrastrukturu.

AQUIDIS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu softwaru a hardwaru pro odvětví výrobních a automotive provozů.

BRITEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu hardwaru a softwaru pro různé použití.

EASYCON Solution s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a implementaci řídících systémů do výroby a různých společností.

Umělá inteligence Deeply pomáhá při tvorbě chytlavých textů a špičkové grafiky za pomocí umělé inteligence.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

AWI Servis s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro zdravotnictví, státní sektor, provádí webdesign a školení v oblasti IT.

Adalo Solutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací a tvorbu webových stránek.

Agdata s.r.o. prodává a provozuje online systém pro řízení velkých zemědělských firem i domácích hospodářství.

ACPC CZ s.r.o. se zaměřuje na školení, poradenství a pomoc v oblasti WAREZ - nelegálního obsahu počítačů.

4TECHS CZ s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb a systémových řešení v oblasti informačních, komunikačních a bezpečnostních technologií.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

Enterpra, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu softwaru, automatizaci procesů a na kamerové systémy.

Cybersecurity Help s.r.o. se specializuje na programy k detekci zranitelnosti softwaru.

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Komplexní počítačové služby pro malé a střední firmy, kompletní IT služby: -vývoj softwarových aplikací -rozvržení investic a efektivní budování počítačového vybavení v návaznosti na rozvoj společnosti -zaškolení personálu -konzultační služby -instalace, konfigurace, provoz a údržba počítačů, správa sítí, serverů a síťových prvků ...