Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

Firma stoba Precizní Technika s.r.o. zajišťuje integraci průmyslových řešení, automatické vyhodnocovací a monitorovací systémy, softwarová řešení pro firmy a jiné.

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Správa počítačových sítí pro firmy, školy, státní instituce a jiné organizace. Řešení on-premise i cloud, virtualizace, monitoring. Vytváření metalických a optických rozvodů, WiFi.

Firma Doktor IT se zaměřuje na prodej, servis, čištění a opravy počítačů a notebooků, dále na instalace operačního systému, odvirování a optimalizace.

Práce. -elektroinstalace datových a napájecích rozvodů a jejich úpravy -programování a servis řídících systémů PLC Instalace, montáž, revize: -stroje Dodávka, prodej: -software pro průmyslovou výrobu a údržbu výrobních strojů

CHAPS spol. s r.o. je společnost zabývající se vývojem IT aplikací a systémů, jejich údržbou a provozem. Zaměřujeme se na komplexní softwarová řešení zejména pro oblast osobní dopravy a to jak na železnici, tak na silnici. Již více než 20 let jsou naše díla nedílnou součástí života miliónů cestujících. Řešíme: - tvorbu jízdních řádů - ...

Realizujeme profesionální IT/AV řešení pro firmy, školy, státní správu.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Návrhářská, ...

Jsme mobilní aplikace k okamžité kontrole dlužníků v centrální evidenci exekucí. Aplikace využívá oficiální exekuční databázi, kterou vede a spravuje Exekutorská komora České republiky. Veškeré lustrace v této databázi jsou v souladu s vyhláškou Ministerstva spravedlnosti č. 329/2009 Sb. zpoplatněny. Aplikaci lze stáhnout na Google Play i App ...

Společnost Zwell, s.r.o. sídlící v Brně se zabývá především dodávkou a implementací CRM/ERP modulového systému SOFT FOR SALE pro malé a střední firmy se zaměřením na výrobu, obchod a servis. Aby vaše firma mohla pracovat systematicky, efektivně a zodpovědně potřebujete kvalitní CRP systém a také znalosti, jak s ním pracovat. Díky CRP na sebe ...

Velkoobchod, dodávka, poradenství: -telekomunikace -telekomunikační pasivní prvky pro kabelizaci, rozvody -telefonní ústředny -prvky pro strukturovanou kabeláž -komunikační systémy, sítě -přenosy dat -hardware.

Dodávka, komplexní podpora, školení, konzultace, zkoušky a certifikace: -3D+CAD systém SolidWorks -výhradní distributor CAM systému pro obrábění SolidCAM (2D, 3D obráběcí systém pro programování CNC strojů).

Služby: -externí správa - kompletní servis počítačových sítí -tvorba www stránek, webdesign -webhosting -školení, kurzy - software -office -openoffice -projektová řízení ITIL

Výroba: - bezpečnostní software zahrnující antivirus, antispyware, antispam, firewall - nejchytřejší moderní technologie pro firmy, domácnosti i jiné partnery

Webdesign - návrhy, řešení, optimalizace, příp. redesign webových prezentací a systémů. Internet, hardware, prodej elektronických součástek.

Automatizace, ochrana a zabezpečení dat. Služby: -databáze – automatické zpracování dokumentů -řízení elektrovelínů -dodávky PLC a jejich komponent -projekty silnoproud VN a NN -dodávka zařízení automatizace -softwarové vybavení pro řízení technologie -vizualizační a informační systémy -vedení účetnictví.

GRASPEA s.r.o. vytváří nejrůznější systémy, které jsou zaměřeny například na rezervace, sledování provozních nákladů, integrace, orientace v oblasti technologií a jiné činnosti.

Firma TechKeeper s.r.o. z Brna realizuje správu prostředí VMware, zabezpečení, zálohování a analýzu dat, nastavení a instalace VN softwaru.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění. Pobočka: -Višňová 666, Most.

Služby: -počítačová simulace slévarenských procesů -poradenství pro slévarenské podniky.