Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií.

Vývoj: - mobilní pokladní systémy pro odbavení cestujících na železnici - systém s bezkontaktními čipovými kartami - informační a automatizační systémy v železniční dopravě zvláště v oblasti odbavování cestujících - software pro řízení technologických procesů - mobilní pokladní systémy pro prodej zboží

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Tvorba uživatelského softwaru v oblasti internetových aplikací.

Služby: - IT služby - weby na míru - webhosting - seo optimalizace.

Správa a servis - počítačové sítě - informační systémy Připojení k internetu pro domácnosti a firmy

Předmětem činnosti je: - implementace informačního systému ESO9 Lite - implementace informačního systému ESO9 Start - implementace informačního systému ESO9 Profi - implementace informačního systému ESO9 Mzdy.

Komplexní dodávky SW pro správu a údržbu majetku (facility management), geografických systémů, monitorovacích systémů a služeb systémové integrace. Oblasti zaměření firmy: -bankovní a finanční instituce -státní správa -průmyslové a dopravní podniky -telekomunikace -utility -zdravotnictví -školství.

Vývoj, výroba: - software-informační systémy GORDIC pro státní správu a samosprávu. Webdesign - tvorba www stránek. Počítačová školení a kurzy.

Poradenství: - informační systémy. Audit. Dodávka, implementace řešení pro výrobce dveří a oken.

PROFINETWORKS s.r.o.: - prodej počítačů - poradenství v oblasti IT - správa sítí - poskytování internetu - voIP - školení - veřejný internet - satelitní TV.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Webhosting. Webdesign. ISPadmin. Výroba a vývoj aplikací a software pro ISP (Internet Service Provider), webhostingové služby, programování a webdesign, eshop.

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Prodej: - CAD programy - komplexní architektonický program - programy pro jednotlivé stavební profese - SW pro výrobce a prodejce oken.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Služby: - internet (připojení). - správa sítě - zabezpečení - modernizace. Správa harware: - serverová řešení - modernizace - dokumentace - čištění zařízení - záloha techniky.

PC technik Servis, oprava, poradenství: - počítače - notebooky - webové stránky - výuka práce s PC.

Komplexní ekonomický systém, zpracování programů na zakázku, poradenství.

Návrhy (geo)informačních systémů. Tvorba mapových výstupů a vývoj aplikací. Kartografie: - z libovolných dat vytvoříme kvalitní mapy a plány určené jak pro tisk, tak i pro publikování na internetu. Softwarové produkty. GIS řešení. Prostorové analýzy. Školení na míru v oblasti geoinformatiky.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.