Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Připojení k internetu. Servis výpočetní techniky a software. Tvorba webových prezentací.

Bazar, prodej: -repasovaná výpočetní technika-monitory, počítače, notebooky, tiskárny, LCD -nová výpočetní technika.

Vývoj, tvorba: -software pro IT oddělení většiny průmyslových sektorů (banky, automobilový průmysl, pjišťovny, státní správa atd.).

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Komplexní systém pro dražby a výběrová řízení: - elektronická aplikace určená pro zadávání veřejných zakázek podle Zákona o veřejných zakázkách číslo 137/2006 Sb.

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Služby v oblasti počítačové grafiky a internet: - technické dokumentace - počítačové prezentace - internetové prezentace - softwarové poradenství - správa IS

Prodej: -hardware -výpočetní technika PC -CAD stanice -síťové servery -software -geoworks system soft -počítačové sítě -Novell networking partner. Sítě: -klasické -optické -bezdrátové. Montáž: -struktuovaná kabeláž.

Web design, tvorba www prezentací Instalace a správa PC a serverů Návrh a realizace metalických a bezdrátových sítí Externí správa informačních technologií (outsourcing) Programy na zakázku ve vývojovém prostředí MS Visual FoxPro 9

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Vývoj: -software. Tvorba: -webdesign, www stránky -internetové a intranetové aplikace. -internetové obchody

Akreditovaná konzultační a implementační společnost. Poskytovatel služeb a řešení v informačních a komunikačních technologií s profesní orientací především do oblasti průmyslového sektoru malého a středního podnikání. Poradenské služby-audity: - vstupní HW a SW audit - optimalizace tiskových řešení - audity bezpečnosti dat a informací - ...

Společnost STELICON s.r.o. je poskytovatel ucelených řešení v oblasti informačních technologií pro malé firmy, živnostníky, svobodná povolání, neziskový a občanský sektor, školy a vzdělávací instituce.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Zpracování geografických dat. Tvorba: - turistické informační portály. Evidence honebního společenství. Zpracování: - územně analytických podkladů (ÚAP) a dat územního plánování (ÚP). Tvorba: - informační systém zeleně a komunikací. Digitální zpracování dat.

obchodní činnost, poradenská, konzultační a školící činnost v oboru AZD, poskytování software, automatizované zpracování dat, kontakt: RNDr. Vladimír Horský

Prodej a servis: - výpočetní technika. Realizace a správa: - počítačové sítě. Zabezečovací technika. Kamerové systémy. Docházkové systémy.

Dodávka, instalace, školení, poradenství, prodej: - stavební konstrukční software - softwarové produkty pro navrhování ocelových a betonových konstrukcí - 3D CAD program pro modelování (Tekla Structures) - 2D, 3D software pro statickou analýzu ocelových, betonových a dřevěných konstrukcí (PowerConnect, PowerPlate) - ...