Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Projekty, dodávky informačního řídícího systému Energis: -analýza aktuálního stavu -návrh implementace IŘS Energis -realizace projektu -zaškolení uživatelů -servis a údržba produktů -technická podpora.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Výpočetní technika: -specializovaný software pro dopravu, spedici a sběrnou službu -propojení na účetnictví Helios, Orange a Green, případně jiné externí -špičková technologie a bezpečné uložení vašich dat -skvělý design a uživatelský komfort -připojení vzdálených pracovišť -přímé výstupy do aplikací MS WORD, EXCEL, INTERNET -podpora ...

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Program pro finanční analýzu ekonomických dat firmy - FinAnalysis. Ekonomické systémy ABRA pro firmy, zaměřené na ochod, služby, výrobu. I pro neziskové organizace a účetní firmy. Podvojné účetnictví, daňová evidence. Aplikace je určena pro rychlou analýzu ekonomických dat spojenou s možností tvorby grafických výstupů, které mohou být součástí ...

Prodej, servis: ABRA: -kompletní ekonomický software -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdová agenda -poradenství -externí služby.

Služby: -poskytování internetových a datových služeb -správa a servis IT -outsorcing -SW & HW.

Dodávky a poradenské služby: -programy na zpracování dat. Podnikové poradenství. Implementace informačních technologií. Řízení projektů.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Počítače, software. Počítačová simulace prototypových zkoušek a technologických procesů.

Počítače, software. Počítačové zpracování správy bytového a domovního fondu.

Ekonomické informační systémy, software na zakázku: -systémová integrace -procesní analýzy, studie -prodej a implementace standardních informačních systémů -konzultace a podpora systému SAP R/3 -dodávky a servis Hardware -outsourcing -poimplementační podpora a HelpLine.

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Počítače: -informační systémy -DMS*, WORKFLOW, spisová služba -skenování, správa dokumentů -aplikační software -manažerský software -ekonomický software.