V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Výroba, instalace, opravy: -elektronická zařízení -zpracování dat -služby databank -správa sítí -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Vývoj: -aplikační programové vybavení -desky plošného spoje a zpracování dat pro výrobu DPS -osazování desek plošných spojů.

Společnost Ing. Vladimír Jehlička dodává účetní a ekonomický software AdmWin, hotelové systémy, software pro autoservisy i aplikace pro tvorbu a údržbu internetových obchodů. Tyto informační systémy jsou určeny pro malé až střední firmy i neziskové organizace. Nyše produkty, účetní programy: - AdmWin DE, daňová evidence - AdmWin PU, vedení ...

Služby: -grafický design -tvorba webových stránek

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Insight Com. s.r.o. je komunikační agentura, která se zaměřuje na webové prezentace, sociální sítě, branding a s tím související činnosti.

Velkoobchod, distribuce: -veterinární, humánní léčivé přípravky, biopreparáty -zdravotnický materiál, pomůcky -krmení pro domácí zvířata -chovatelské potřeby -vybrané potravinářské, drogistické zboží. Výroba: -krmiva pro psy CALIBRA-kompletní krmiva pro psy z drůbežího a jehněčího masa. Pečlivě vybrané suroviny použité pro výrobu ...

Jiří Faltýnek se zaměřuje na návrh a tvorbu webových stránek a grafické práce.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní ...

Poskytovatel internetového připojení. VoIP - internetová telefonie.

Společnost GRiT, s.r.o. se zabývá automatizací procesů, šetří firmám peníze.

Společnost RV Computers s.r.o. se zabývá prodejem a servisem výpočetní techniky a příslušenství. Nabízíme poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Věnuji se optimalizaci pro vyhledávače (SEO). Pomohu i vašemu webu získat relevantní návštěvnost díky které budete mít nové zákazníky a vyšší zisky. Nabízím jak full servis optimalizaci, tak drobné konzultace ke konkrétním problémům.

Nabízím opravy/upgrady PC/Ntb, obnovu dat, údržbu, odvirování, instalace, sestavy PC, poradenství, nejrůznější jiné práce. Nenabízím práci tzv. na počkání a ze zdrav. dův. nejezdím za zákazníky.

Tvorba webových stránek, prezentací, e-shopů. Implementace na CMS Drupal. Kódování webové grafiky do HTML a CSS.

Vysokorychlostní připojení k internetu: - internet v Nové Městě na Moravě, internet Nové Město - kompletní servis - kvalita vysokorychlostního připojení - prodej, instalaci a servis PC a počítačových komponentů - montáž satelitní techniky, servis satelitní techniky - tarify až do maximální rychlosti 10MBitů.

IXPROJEKTA s.r.o. se zaměřuje na umělou inteligenci, kybernetickou bezpečnost, podnikovou komunikaci, vývoj softwaru, projektové řízení a IT infrastrukturu.

AQUIDIS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu softwaru a hardwaru pro odvětví výrobních a automotive provozů.

BRITEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu hardwaru a softwaru pro různé použití.

EASYCON Solution s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a implementaci řídících systémů do výroby a různých společností.

LADEX Group spol. s r.o. se zaměřuje na ostrahu majetku, zabezpečovací systémy, na úklidy i na tvorbu webových stránek a e-shopů.

Umělá inteligence Deeply pomáhá při tvorbě chytlavých textů a špičkové grafiky za pomocí umělé inteligence.