V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

IT služby: - bezdrátový Wifi internet - virtuální prohlídky vašeho objektu na internetu - správa počítačových sítí - tvorba WWW stránek, webdesign - webkamery - montáž, připojení.

FesorData, s.r.o. se zaměřuje na IT oblast, tvorbu serverových aplikací, sběr dat a zpracování a tvorbu softwaru na zakázku.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Tvorba webových stránek, SEO, internetový marketing, e-shop na míru.

Reklamní agentura, služby: - reklamní nápisy ze samolepící fólie - výlohy, firemní auta, taxi, reklamní stojany, etikety - plastické nápisy, směrové a informační tabule - potisk a výroba autoplachet - výroba razítek - webdesign.

Společnost kreyo s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, marketingové služby, grafiku a natáčení videí.

Společnost IDOP + MIDOM s.r.o. vytváří jednotlivé ERP systémů, expedic a platebních brán, vytváří systémy ušité na míru pro přenos dat, zabýváme se tvorbou webových aplikací na míru pro správu. Certifikovaný partner společnosti Seyfor pro ERP systémy Money.

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

Awecom, s.r.o. poskytuje konzultační činnost v oblasti Wi-Fi a datových sítí a a evropského nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR.

AWI Servis s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro zdravotnictví, státní sektor, provádí webdesign a školení v oblasti IT.

Adalo Solutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací a tvorbu webových stránek.

Agdata s.r.o. prodává a provozuje online systém pro řízení velkých zemědělských firem i domácích hospodářství.

ACPC CZ s.r.o. se zaměřuje na školení, poradenství a pomoc v oblasti WAREZ - nelegálního obsahu počítačů.

4TECHS CZ s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb a systémových řešení v oblasti informačních, komunikačních a bezpečnostních technologií.

PANOPRO s.r.o. se zaměřuje na tvorbu virtuálních prohlídek, laserové skenování a natáčení dronem.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

Enterpra, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu softwaru, automatizaci procesů a na kamerové systémy.

Cybersecurity Help s.r.o. se specializuje na programy k detekci zranitelnosti softwaru.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

driverzone.cz - Váš partner v oblasti informačních technologií Naše firma se zabývá poradenstvím v oblasti informačních technologií servisu výpočetní techniky a periferií montážemi kamerových a docházkových systémů jsme na trhu již 20 let.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. 3D digitální data: -prodej, instalace, poradenství, oprava, servis -design a vizualizace ve 3D -rychlá výroba prototypů zejména pro strojírenství -3D digitalizace a měření -technologie pro NC obrábění -Rapid Prototyping (rychlá výroba prototypů z plastů, metoda FDM)-Dimension, ...

Grafické studio. Tvoříme - show all, fotografie, weby, videa, grafiku, 3D, tisk animace.

Ing. Jan Bilíček se zaměřuje na IT a telekomunikační služby, servis výpočetní techniky, tvorbu webových stránek a SEO.

Činnost: - oprava, čištění pořítačů - instalace software - záchrana dat - realizace počítačových sítí.