V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Nabízíme komplexní komunikační řešení pro společnosti. Poskytujeme služby a produkty v oblasti ICT.

Společnost Pasek Czech s.r.o.provádí dodávky, revize, montáže a demontáže veškerých typů regálových systémů. Provádíme stavební práce jako je zateplení budov, výkopové práce, pokládka dešťové a splaškové kanalizace a jiné. Také zajišťujeme poradenství a služby v oblasti informačních technologiích.

Vývoj aplikací. Portálové služby. IT Outsourcing.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Webdesign. Plošná grafika. Lepená reklama. Reklamní předměty Interiérové malby.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Společnost First information systém, s.r.o. se zabývá vývojem a implementací komplexních informačních systémů využívaných ve stavebních, výrobních, obchodních a dopravních společnostech. Působíme na trhu od roku 1993. HELIOS ORANGE - podnikový informační systém pro stavební, výrobní, obchodní, dopravní firmy, půjčovny a servisy RSV - ...

Naše společnost Vám nabízí: -měření emisí ze zdrojů znečišťování ovzduší -měření účinnosti a kontrolu spalinových cest malých zdrojů -integrovaný ekologický software -zhotovení databázových aplikací (VFP, MS SQL).

Vývoj a prodej softwaru pro účetnictví

Informační technologie: - rozvoj IT systémů - vývoj software - komplexní řešení IT ve firmě. Divize Eko-Energo nabízí fotovoltaickou elektrárnu na klíč.

Výroba: - internetové aplikace - seo analýzy - e-shopy.

Dondem apps, s.r.o. se zaměřují na zlepšení objednávání služeb a vytváření rezervací.

Návrh, realizace a správa počítačových sítí

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Aukce a aukční systémy, multishopy, internetové aplikace a systémy na zakázku, internetové portály, tvorba www stránek a firemních webů.

Poskytovatel bezdrátového internetu v obcích Fryčovice a Brušperk

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.

Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

PECOSTA, a.s. se zabývá automatizací procesu nákupu.

Společnost Aurendi Czechia s.r.o. se zabývá Aurendi, což je nástroj pro zpracování cenových nabídek pro plechové dílce a svařované konstrukce.