V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Vývoj a implementace moderních informačních technologií, software a hardware na zakázku. Služby: - správa a tvorba internetových stránek - webdesign - průmyslová automatizace. Provozovatel internetového obchodu: www.produkty-aloe-vera.cz

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Internetové služby: - SEO optimalizace - zpětné odkazy - tvorba mikrostránek, webových stránek - analýza návštěvnosti - PPC reklama - internetmarketing - webhosting - e-shopy - prodej domén a funkčních stránek.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost OptiCE Photonics s.r.o. se zaměřuje na optovláknové technologie a senzorické systémy. Mezi činnosti společnosti se řadí projektování a výstavba optických sítí, servis a odborné měření a analýzy.

Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Společnost GORDIC se specializuje na tvorbu a dodávky flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti státní správy, samosprávy a bankovnictví. Vysoká užitná hodnota softwarových produktů a souvisejících služeb je zajištěna silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím.

Martina Šindelová se zabývá online marketingem - tvorbou webových stránek, PPC reklamami a sociálními sítěmi.

TechOffice, s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem licencí a správou IT. Dodáváme licenční systémy do kanceláře i do domácností.

AVE Soft je inovativní společnost, která vytváří software. Postupně z ní vzešlo několik úspěšných projektů a dalších firem. Hlavním produktem AVE Softu je informační systém Evolio. Zahrnuje vedení advokátního spisu, archivaci dokumentů a další důležité úkony spojené s provozováním advokátní kanceláře. Nechybí ani modul pro správu pohledávek ...

Výrobní a ekonomický informační systém IMPULS 32. Informační systémy a služby pro firmy.

Vývoj a prodej: - software pro modelování databází.

Vývoj webových stránek s důrazem na online marketing. Webové stránky jsou optimalizovány pro vyhledávače (SEO) dodávané s účtem pro analýzu webového provozu Google Analytics a podporou e-komerce s integrovanými sociálními sítěmi. Zajišťujeme komplexní řešení, která pomáhají zákazníkům nastartovat a rozvíjet internetový byznys. Vytváříme ...

Tvorba, vývoj, prodej - software: - programy pro oceňování stavebních prací. Organizování předváděcích akcí. Tvorba internetových prezentací.

Vývoj modulárních informačních systémů a aplikací: právní informační systémy, zpracování daňových přiznání, finančních analýz, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků...

Webové stránky Školení v oblasti informačních technologií Rekvalifikace a školení v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb

Internetová agentura: - tvorba webových stránek - internetový marketing.

Bezpečnost práce a zdraví: - identifikace nebezpečí - řešení pracovních úrazů - kontrolní činnost bezpečnosti provozu - školení zaměstnanců a vedoucích pracovníků - práce ve výškách - revize, kontroly, školení obsluhy. Požární ochrana: - vypracování dokumentace PO - požární prohlídky - školení vedoucích pracovníků, ...

Tvorba, vývoj: - internet, software pro filmové distributory. Diskino - pokladní systém pro kina. Profesionální zpracování výsledků sportovních soutěží. ATIS - vstupenkový rezervační systém.

Vývoj a realizace, prodej: - programové systémy, software na zakázku. Počítačové služby. Návrh a relizace - počítačové sítě.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.