V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Servis a poradenství - výpočetní technika Připojení k internetu

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Výhodné připojení k internetu na Chomutovsku a Kadaňsku

Realstav Invest s.r.o., je Váš profesionální partner v oblasti Lead generation, SMS marketingu, Emarketingu, Direct mailingu a reklamy. Nabízíme kompletní servis při získávání nových zákazníků pro Váš produkt či službu. Zabýváme se také tvorbou webových stránek a kompletními reklamními službami.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění.

Tvorba webových stránek s administrací, registracemi stránek do katalogů, copywritingem a linkbuildingem. Příprava strategie i analýzy. Webdesign, programování, správa sociálních sítí, SEO optimalizace, zpracování analytických dat. CELKOVÝ WEB-MARKETING.

Tvorba webových stránek: Vytvoříme Vám úspěšné webové stránky, které budou oblíbené nejen Vašimi návštěvníky, ale i internetovými vyhledávači. Vaše nové webové stránky, promění Vaše podnikání na internetu ve zlatý důl. Zviditelníme váš web Zvýšíme návštěvnost Vašich webových stránek, získáme Vám nové zákazníky. Používáme pouze bezpečné ...

Prodej - digitální fotoaparáty - počítačové komponenty a sestavy - notebooky - příslušenství - monitory, tiskárny, scannery - produkty V7, GENIUS - CD - R a RW média, minidisc, diskety - čistící prostředky pro PC - stojany a pouzdra na CD síťové prvky INTELLINETprodej a instalace včetně ...

Mladá společnost se sídlem ve Velké Británii. V České republice podnikáme od roku 2013 ze severočeských Teplic. Disponujeme portfoliem služeb, kterému rozumíme. Personálním obsazením reflektujeme profesionální potřeby zaměření společnosti. Díky zkušenostem, získaným našimi odborníky u různých klientů a v různých situacích poskytujeme spolehlivá a ...

Bezpečnost dat Zalohování - data Rekvalifikace - vzdělání

Zpracování - účetnictví mzdy Implementace - podnikové informační systémy Helios Orange Pronájem - účetní software

Tvorba internetových prezentací. Internetové obchody. JAVA aplikace. Aplikace pro mobilní platformy.

Firemní videoprezentace, email kampaně, telefonní kampaně, překlad webových stránek z/do angličtiny, ruštiny, výroba a správa webových stránek, seo, prostory na pořádání seminářů, akci, prezentací, dárkové baličky...

Distribude, dodávka, instalace, servis: - účetní program Kosys. Výroba, tvorba: - webové stránky.

Výroba, zpracování: - informační grafika - počítačová grafika.

Prodejna: - výpočetní technika - programové vybavení(software).

Překlady do ruštiny a ukrajinštiny. Překlady www stránek. Registrace www stránek do katalogů a vyhledávačů Ruska a Ukrajiny. Překlad Vašeho inzerátu a jeho rozeslání na inzertní portály Ruska a Ukrajiny. Tvorba www stránek.

Naše služby: - prodej, instalace a servis HW a SW - tvorba a zpracování www stránek a prezentací - zprostředkování a zajištění technických, protipožárních a zdravotních dozorů.

Naše služby: - průmyslová automatizace.

Prodej, instalace, servis: -počítačové sítě -telefonní ústředny -monitorovací systémy -mobilní telefony GSM*.