Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Firma specializující se na prodej plastových oken, dveří a příslušenství (žaluzie, sítě proti hmyzu..), včetně montáže a bezplatného poradenství. Zapojení v programu Zelená úsporám. Držitel certifikátu kvality: ISO 9001

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Činnost, poradenství: - technické analýzy - financování podnikatelských záměrů. Poradenství při získávání dotací, grantů.

Zavádění, certifikace a údržba systému managementu jakosti dle ISO 9001:2009, životního prostředí 14000:2008 a bezpečnosti práce. Poradenství, konzultace a zpracování žádosti o poskytnutí dotací z prostředků strukturálních fondů Evropské unie. Řízení dotačních projektů.

Zastoupení Evropské poradenské agentury pro region Ostravska. Poradenství: - financování projektů z dotačních prostředků strukturálních fondů EU, národních programů a nadačních fondů.

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.

Služby: -dotační program -zelená úsporám