Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Poradenství v podnikání. Služby externího personalisty. Vzdělávání dospělých (semináře, kurzy, školení...)

Služby pro mezinárodní business: - nákup - nalezení vhodného dodavatele a zajištění veškerých náležitostí spojených s obchodem - prodej - nalezení správných potencionálních partnerů pro Vás prodej a následně vše dohodneme a zajistíme - akvizice - nalezení a analýza vhodné akviziční příležitosti pro Váš rychlý vstup na zahraniční trh.

Poradenství pro podnikatele a manažery: - nabídka řešení optimalizace podnikových procesů a zvýšení efektivity vlastních zdrojů společnosti.

Regionální poradenské informační centrum: - ekonomické, daňové, finanční a právní poradenství pro malé a střední podnikatele - profesní vzdělávání - realizace projektů k podpoře podnikání

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

Činnost: - služby v oblasti psychodiagnostiky - poradenství v oblasti psychologie, pedagogiky a personalistiky

Služby: - administrace veřejných zakázek - poradenství - vymáhání pohledávek

Služby - dotační poradenství - výběrová řízení - konzultace v oblasti managementu, lidských zdrojů a vzdělávání.

Firemní poradenství - analýza firemních procesů - projektový management - interim management - školení a kurzy

Služby: - import čínských výrobků a zboží a export do Číny - vyhledávání a ověřování obchodních partnerů v Číně - správa a zakládání poboček a firem v Hong Kongu a v kontinentální Číně - organizování a realizace cest do Číny - překlady a tlumočení

Služby: - kurzy pro podnikatele - tipy pro efektivní marketing.

Česká agentura na podporu obchodu. Naším posláním je zvýšit exportní výkonnost a konkurenceschopnost českých firem na zahraničních trzích.

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Činnost: - poradenství při obchodních aktivitách na ruském trhu.

Poskytování poradenských a konzultačních služeb při procesu akvizičního vyjednávání. Reprezentace zájmů domácích a zahraničních společností.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Poradenství a vzdělávací kurzy v oblasti managementu. Školicí centrum, penzion s restaurací a wellness.

Přehled nabízených služeb: - dotační poradenství - vzdělávání projektových manažerů - spolupráce s neziskovými organizacemi - partnerství v mezinárodních projektech - zpracování rozvojových záměrů a strategií - zpracování studií proveditelnosti záměrů - vypracování žádostí o dotace

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.