Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Poradenství: - ekonomické. Provádíme časové studie pro tvorbu norem spotřeby práce, hodnocení nákladů, posouzení nezbytného počtu pracovníků, úrovně řídících procesů a měření produktivity práce.

Činnost, poradenství: - technické analýzy - financování podnikatelských záměrů. Poradenství při získávání dotací, grantů.

Systém managementu kvality - poradenství, konzultace, školení, audit: - k zavádění systémů řízení firmy, dle norem ČSN EN ISO řady 9000.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Manažerské poradenství: - řízení změn - inovační management - projektové řízení - rozvoj lidských zdrojů - dotační management.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Poradenské a vzdělávací služby v oblasti managementu kvality, semináře.

Kurzy, přednášky, semináře: - rychločtení - racionálního čtení - kurzy emotion management - lekce vedení porad a týmů - zvládání konfliktů - vyjednávání a argumentace.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Prodej: - dřevěné lišty - stolařské řezivo - dřevěné podlahy - nátěry na dřevo - řezivo - desky - fošny - trámy - hranoly - latě - palubky, obklady, podlahy - brikety z bukových pilin - kůly - palisády. Služby: - nátěry na dřevo - kladení dřevěných podlah. Impregnace, hoblování, sušení. Tesařské práce: - střechy, ...

Poradenství, konzultace: - v oboru strojírenství.

Institut Svazu průmyslu ČR je držitelem certifikátu systému řízení jakosti ISO 9001. Vzdělávání, kurzy, konzultace, školení, poradenská činnost: -strategie -řízení lidských zdrojů -manažerské dovednosti -zvyšovaní produktivity -marketing, exportní marketing, řízení prodeje -řízení nákupu -řízení financí -řízení ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

-zprostředkování obchodu a služeb -činnost organizačních a ekonomických poradců