Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Ćinnost - management zdravotnických a lázeňských zařízení - nabízíme zdravotní péči - provozujeme celkem devět zdravotnických zařízení.

Konzultační společnost: - ochrana proti fraudu - oblast mobilních aplikací, biometrie.

Poradenské služby - strategické poradenství, rozvoj podnikání - krizové řízení, manažerské poradenství - provozní optimalizace, organizační procesní poradenství.

Manažerské poradenství - výcvik koučování - systémové myšlení pro manažery.

Poradenská činnost - působíme v oblasti řízení lidských zdrojů - dotační poradenství - vyhledávání vhodných a kvalifikovaných zaměstnanců.

Služby: - zprostředkovatelské činnosti realitních agentur - prodej nemovitostí

Služby: - manažerské poradenství - koučink - HR poradenství.

Zaměřujeme se na pomoc firmám v oboru business consulting, analýza konkurence, marketingová a prodejní strategie, mytery shopping a podpora obchodních týmů.

Služby: - sportovní marketing - reklamní služby ve sportu

Vývoj, služby: - obchodní a komunikační systém, který pomáhá klientům získat lepší ceny nebo další výhody při jejich nákupech

Služby: - aktivní a pasivní telemarketing

Obchodně právní společnost - právní poradenství - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, sportu a služeb - správa bytových i nebytových domů - ochrana a ostraha objektů.

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů - prodej a pronájem nemovitostí

Činnost: - pomoc začínajícím firmám.

Naše společnost se zaměřuje na široký soubor činností, které v sobě zahrnují sofistikované návrhy bezpečnostních systémů včetně specifikace konkrétních výstupů a užitných vlastností pro zákazníka. Návrh a řízení procesů Dokážeme odborně definovat firemní procesy a postupy, které vám zajistí specifikaci klíčových činností a technologií, ...

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poradenstvví v oblasti HR, nastavování systémů odměňování a benefitů, výkoností bonusy. Průzkumy odměňování. Vysílání zaměstnanců do zahraničí.

Projektové manažerské služby. Skupina ARCADIS patří ke světové špičce v oblasti: - řízení stavebních projektů - souvisejícího poradenství investorům - ochrany životního prostředí v oblasti výstavby, - poradenství, supervize a průzkum v inženýrských stavbách, především v geotechnice, zakládání staveb, podzemních stavbách, atd..

Společnost BIB Expres s.r.o. poskytuje kompletní servis při zřízení sídla společnosti v Praze. Mezi naše činnosti patří zajištění kompletní administrativní agendy, vyřízení odkladu daně z příjmu, zpracování účetnictví i mezd. Nabízíme také ready made společnosti k prodeji. Naše firma Vám může poskytnout skutečně kompletní zázemí pro Vaše ...

Accenture je globální společnost poskytující odborné služby v oblasti: -manažerského poradenství -technologických služeb a outsourcingu.

Malířství, lakýrnictví, natěračství, dokončovací práce, sádrokartonářské práce, podlahářské práce, Zednictví -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...