Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Činnost: - poskytování finančních služeb

Služby: - vlastnictví strategických majetkových účastí významných podniků ve střední a východní Evropě

Činnost: - rozvoj značek Twin-Set Simona Barbieri, Woolrich John Rich & Bros. a Antica Officina del Dr. Vranjes v České republice a na Slovensku

JUFOBUS je společností, která se věnuje zejména investicím do projektů, širším spektrem služeb, tvorbě webových struktur a některým obchodním příležitostem v různých spektrech činností.

Služby: -rozvoj kompetencí -management consulting -HR služby -dotační poradenství -strategický nákup

Poradenské společnosti se zaměřují na řešení nestandardních úkolů v oblasti managementu, marketingu a Public Relations, včetně technického návrhu, přípravy a zavádění příslušných metodik a technologií v oblasti podnikání.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek, podpory podnikání v zahraničí či ekonomiky, personalistiky a informační technologie.

Manažerské poradenství - analýzy, strategie, rozvoj.

Služby: - manažerské poradenství - účetnictví

Návrhy řešení a optimalizace obchodních procesů - projektové řízení, poradenství, implementace a technická podpora - webové prezentace - marketingové poradenství.

Poradenství a školení v oblasti systému managementu - činnosti spojené se získáním certifikátu řízení kvality výroby a služeb dle ISO 9001:2008.

Služby: -technicko ekonomické poradenství v oblasti výroby

Činnost: - import zboží - export zboží - zprostředkování obchodu a služeb

Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Managerské poradenství - zakládání společností - právní, ekonomické a daňové poradenství.

Služby: -poradenství v oblastech řízení, organizace a analýzy podniku -analytické zpracování obchodních procesů -podpora provozu systémů IT

Činnost: - tvorba obsahu pro sociální sítě, blogy i tradiční média

Služby: - obchodní poradenství - analýza trhu - školení obchodníků - marketing - prodejní postupy

Služby: - správa komerčních nemovitostí.

Profesionální prodej - monitoring konkurence - průzkum spokojenosti. Komunikační strategie - PR poradenství - vztahy s médii. Řízení lidského kapitálu - vyhledávání zaměstnanců - průzkumy spokojenosti zaměstnanců.