Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Pro základní orientaci zahraničních společností poskytujeme konzultační služby z následujících oblastí: - legislativně - právní - účetní - ekonomické - hospodářské - celní - export a import.

Podnikatelské a managerské poradenství

Komora správců konkurzní podstaty, likvidátorů a specialistů na krizové řízení. Zvyšujeme odbornou úroveň a hájíme zájmy svých členů.

Služby: - poskytneme vám dobrou adresu pro sídlo vaší firmy v Praze za minimální náklady - využíváte naše kanceláře bez nutnosti starostí o jejich provoz - založíme vám zdarma novou společnost rychle a bez nutnosti osobní účasti.

Mediální agentura. -řešení v oblasti mediální komunikace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Založení společnosti v zahraničí. Převod ready-made společností.

Prohlídky a ocenění vozidel, výpočet servisních nákladů, kalkulace škod, optimalizace skladů a fleet management.

Služby: - organizační a ekonomické poradenství - marketing - personalistika - realitní činnost

Poskytování služeb v oblasti oceňování a soudního znalectví z oblasti strategických rozborů. Dále: - finanční management - řízení projektů - nákupní logistika - oceňování rizik podnikatelských projektů - zlepšování procesů.

Zabýváme se marketingem, řízením společností, školením, organizací veletrhů a realizací veletržních expozic, reklamou a tvorbou www stránek.,

Kontaktní propojení firem, vyhledávání vhodných obchodních partnerů a zajištění přímého styku se zahraničním trhem.

Služby v řízení lidských zdrojů a jejich rozvoje.

Organizace veřejných zakázek.

Konzultační činnost pro řízení podnikatelských subjektů. Koučing a školení.

Marketinkové poradenství -zpracování business plánů

Poradenství v ekonomice, organizaci, podnikání a finančnictví.

Služby v ICT, projekty v oblasti Performance a Change management. Nabízíme konzultace, školení a rozvoj v řízení kvality a výkonu organizace. Vlastníme jedinečný software pro prodej, produkci, externí sítě, procesní management, rozvoj lidských zdrojů, správu dokumentů, motivace, kolaborace apod. Provoz aplikace v cloudu na klíč. Dodáváme ...

Služby: -poradenství v oblasti řízení pro firmy poskytující právnické, účetní, marketingové a architektonické služby

Služby: - poradenství v oblasti obchodu, financí, ITC služeb a office managementu - optimalizace daní