Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Chovatelská stanice - KNÍRAČ ČERNÝ Výcvik, úprava - psi - chovatelské potřeby (obojky, krmiva, náhubky, ...)

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy. Stříhání a úprava psů

Psí salon - koupání - stříhání - základní ošetření psů všech plemen se specializací na pudly - prodej psí kosmetiky.

Internetová databáze se seznamem venčitelů psů a psích hotelů. Venčení psů a krmení koček v době nemoci nebo nepřítomnosti majitele.

Profesionální kynologické výcviky v Brně a okolí. Psí hotel, ubytování pro psy. Výcvik pro psy - v obci Mokrá-Horákov, 10km východně Brna.

Úprava - psi - kočky. Kompletní úprava srsti: -mytí, stříhání, čištění očí, uší, análních kanálků.

Chovatelská stanice Bernský salašnický pes Úprava a stříhání psů kompletní péče.

Chovatelská stanice - RUSKÝ ČERNÝ TERIER Psí salon - střih a úprava psů.

Stříhání psů letní i zimní střihy - koupání dlouhosrstých i krátkosrstých plemen - fénování - vyčesávání - použití kvalitní kosmetiky - krácení drápků - depilace ušnich chloupků - trimování.

Salón pro psy - koupání - česání - stříhání.

Psí školka a kadeřnictví. Hlídání psů.

Stříhání - koně Stříhání a úprava - psi Prodej - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby

Kompletní péče o domácí zvířátka psi, kočky, papoušci, hlodavci, terarijní zvířata - venčení, hlídání a krmení doma u klienta - ubytování v náhradní rodině - hlídání psů - pravidelné venčení

Psí salon. Služby: -klasické rozčesání dlouhosrstých plemen -rozčesání zaplstěných pejsků -trimování -ošetření srsti balzámem a kondicionérem -koupání standardní nebo ve speciálních šamponech -vysoušení, fénování, kartáčování -zvýraznění barvy -antiparazitární program aj.

Služby: -salon pro psy -stříhání psů -stříhání doma.

Služby: -stříhání psů všech ras (pes, psí) -trimování -koupání a fénování -rozčesávání a úprava zplstnatělých psů -čištění análních váčků -úprava drápků a čištění -poradenství.

Prodej - kosmetické zboží pro psy Střihová úprava - psi

Úprava srsti psů a koček Preventivní a léčebná činnost v oblasti malých zvířat - NONSTOP pohotovost na mobilních číslech - možnost návštěvy u akutních případů doma