Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost Lafin APARTMENTS, s. r. o. zajišťuje nákup a prodej rodinných domů a bytů.

Činnost: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Sprostredkovateľská činnosť Obchodné poradenstvo v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností Reklamná a propagačná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti v ...

Pavel Petruška je realitní makléř M&M reality, který poskytuje prodej nemovitostí.

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Realitní kancelář, reality: -zprostředkování prodej a pronájem všech druhů nemovitostí, pole, pozemek -nákup, prodej byty a rodinné domy -pronájem obchodní prostory a obchodní domy, skladové a výrobní plochy a objekty Nájemní domy, kanceláře, pozemky, garáže, haly Právní servis kupní a nájemní smlouvy. Hypoteční ...

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Reality, odhad nemovitostí. Realitní zprostředkování.

Služby: - obchodní, právní, finanční servis spojený s nákupem nebo prodejem nemovitostí.

Realitní makléřka ve Znojmě. Zprostředkování prodeje, koupě nebo pronájmu domu, bytu, pozemku nebo komerčních prostor. Realitní a právní servis.

Pyramida Broumov zahrnuje penzion, myčku vozidel a reality. Pro ubytování nabízí: 2lůžkový apartmán s přistýlkou, kuchyní, balkonem a sociálním zařízením. Half floor (2 dvojlůžkové a 1 třílůžkový pokoj se společným sociálním zařízením a kuchyňkou, společenská místnost, terasa). 3 dvojlůžkové a 4 třílůžkové pokoje se společným sociálním ...

Činnost společnosti RK Pink, v.o.s.: - správa nemovitostí - pronájem virtuálních kanceláří.

Služby společnosti PROFITERM FACILITY a.s.jsou: - pronájem bytů, kanceláří, skladů, prodejen a reklamních ploch v Ostravě - správa nemovitostí.

Realitní kancelář RK STONE - prodej a pronájem domů, nemovitostí, komerčních prostor.

Úklid - domácnostivyklízení - sklepy - garážeodklízení - sníh Hlídání - dětislužby hodinového manžela Zajištění - rodinné oslavy

Pronájem a správa vlastních nemovitostí.

Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.

Správa družstevních bytů: -předseda, telefon: 566624501 -provozní úsek:telefon: 566623823 -ekonomický úsek, telefon: 566623844.

Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.

Ekostarmont, s.r.o. - ekologické stavby z Kutné Hory zajišťuje bourací a demoliční práce.

Soudní znalec Zprostředkování prodeje a koupě: - rodinné domy - chaty - chalupy.