O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní činnost. Prodej, pronájem nemovitostí. -byt, rodinný dům, chata, chalupa.

Pronájem: -kancelářské prostory

Developerská a stavební činnost - bytová výstavba - prodej a pronájem domů, bytů.

Služby: - pronájem nebytové prostory ve svých nemovitostech

Služby: - účetnictví - daně

Služby: - pronájem nebytových prostor

Zprostředování pronájmu bytů - pronájem pokojů i celých bytů nejen pro studenty.

Realitní služby: -prodej a pronájem rezidenčních nemovitostí -prodej a pronájem komerčních nemovitostí -prodej rezidenčních a komerčních pozemků -konzultační činnost v oblasti stanovení tržních cen nemovitostí -právní poradenství a servis

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Služby: -nabídka prostor k pronájmu (výrobní, skladové, kancelářské, venkovní plochy)

Realitní činnost - pronájmem nemovitostí a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Činnost: - pronájem nemovitostí - pronájem komerčních prostor - správa nemovitostí

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Zprostředkování, prodej, koupě a pronájem nemovitostí.(Rodinné domy, dům, byty, kanceláře, garáže, komerční objekt, pozemky, pozemek) Kompletní realitní služby. Převod, pronájem nemovitostí včetně právního servisu, znalecké posudky, poradenství. Zajištění hypoteční a podnikatelské úvěry, úvěrů.

Realitní společnost s dlouholetou praxí zaměřená na region Židlochovicko. Zajišťujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Realitní činnost, reality. Prodej bytů, rodinných domů, pozemků určeným ke stavbě, prodej rekreačních objektů. Pronájem bytů a rodinných domů, kanceláří a nebytových prostor. Nabízíme financování a kompletní právní servis.

Vzdělávací agentura. Služby: -pronájem vybavených klimatizovaných učeben (TV, videoprojektor, videorekordér) -prodej odborné literatury Odborné kurzy a semináře: -organizační management -marketing, obchodní dovednosti a obchodní právo -zásobování a skladování -personalistika, pracovní právo a mzdy -ekonomika, finanční ...

Realitní kanceláře. Znalecké posudky Právní servis Poradenství v oblasti realit. Prodej a pronájem - řadové rodinné domy - pozemky.

Pronájem nemovitostí, především administrativních budov a výrobních hal.

Správa, údržba, pronájem areálu, budovy: -nebytový prostor, nebytové prostory -sklady -administrativa, kanceláře -výrobní prostory -chlazené prostory, chladírny -uzavřený objekt-služba na vrátnici.