Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Společnost Reality Plachý s.r.o. se specializuje na zprostředkování prodeje, pronájmu a oceňování nemovitostí, působí na Jižní Moravě. Nabízíme komplexní služby - od financování, právních služeb až po řešení exekucí.

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Společnost LEXAMO provozuje realitní kancelář.

Hledáte nový domov nebo chcete prodat či pronajmout svou nemovitost? Pak je pro vás ideální volbou realitní kancelář NEXT REALITY COMFORT ZNOJMO. Jako nezávislá pobočka společnosti COMFORT 4 YOU, s.r.o. nabízíme širokou škálu realitních služeb, které uspokojí vaše potřeby a přání. Naši zkušení a profesionální realitní makléři vám pomohou ...

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Společnost Nemovitosti Znojmo s.r.o. je realitní kancelář.

Společnost Central Park Lidická s.r.o. se zabývá prodejem bytů v Rezidenci Central Park, jenž se nachází v blízkosti největšího brněnského parku Lužánky i centra Brna. Bytový dům Rezidence Central Park Lidická nabízí 93 jednotek 1+kk až 3+kk. V ceně bytu jsou zahrnuty předokenní elektricky ovládané žaluzie, přípravy pro klimatizace, vysoké ...

Architektonické studio a realitní kancelář.

Realitní malkéř - pobočka realitní kanceláře M&M Reality Jihlava - prodej nemovitostí.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Výstavba, realitní činnost, poradenství a další práce napříč trhem nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, pronájem: -rodinné domy, byty -pozemky -sklady, kanceláře, výrobní prostory -chaty, chalupy.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy, rozestavěné domy - byty - družstevní i v osobním vlastnictví - rekreační objekty - chalupy a chaty - komerční objekty - pozemky - pro bydlení, komerční výstavbu, zemědělská půda, lesy - garáže.

Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.

Paní Marie Suchánková je profesionálním partnerem společnosti REALITY PRORADOST. Specializuje se na prodej, pronájem realit a správu nemovitostí v okrese Hodonín a Uherské Hradiště. Profesionální realitní služby poskytujeme už více než patnáct let. Z původně malého "rodinného" projektu se postupným vývojem REALITY PRORADOST staly nadregionálním ...

Služby v oblastech stavebnictví, teplárenství, reality.

KRP realitní služby s.r.o. provozuje realitní kancelář zaměřující se na bytové, nebytové prostory a pozemky.

Good REAL, s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na prodej, nákup a pronájem nemovitostí a na financování.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.

„Jsme jedna firma, jedna myšlenka a jeden velký tým, který pomáhá lidem s bydlením.“ Readymat Obchodní – prodej stavebního materiálu - tepelně izolační cihly - filigránové stropy - překlady - roletové a žaluziové překlady - maltové a omítkové směsi Readymat Realizační – Showroom podlahy a dveře, Masarykovo nám. 20, ...

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur