Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní činnost, kancelář, reality, zprostředkování, prodej, nabídka nemovitosti, nemovitostí.(rodinný dům, RD, domy, byty, stavební pozemky, pozemek, komerční prostory, nebytové prostory, garáže, sklepy..) Poptávka klientů po koupi, koupě nebo pronájmu, pronájem nemovitosti. Finanční služba. Komplexní finanční služby v oblasti bydlení a ...

Lubomír Nesnídal provozuje realitní agenturu ve Znojmě. Zprostředkuji vám koupi, prodej a pronájem nemovitostí. Zajistím financování nemovitostí, pojištění majetku, právní poradenství. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty - komerční objekty - garáže.

V našem Úvěrovém centru poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

V našem Úvěrovém centru v Hodoníně poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

Pomoc s prodejem nemovitostí pro bydlení a rekreaci na celém území Jižní Moravy.

Projekce, projektant, projekční kancelář, projektování: -projektová dokumentace pro stavební povolení -pozemní, bytové, hospodářské, občanské stavby -rodinné domy -půdní vestavby -podnikatelské provozovny -administrativní budovy -výrobní a obchodní centra -zdravotnická zařízení -hotely, ubytovny -restaurace, kuchyně -skladové ...

Tým certifikovaných realitních specialistů ve Znojmě. Prodej, koupě i pronájem nemovitostí (domy, byty, pozemky).

Společnost Development Minářová s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti bydlení a realit. Zabýváme se výstavbou a prodejem rodinných domů. V rámci naší činnosti se postaráme o vyřízení veškerých formalit, od zajištění projektové dokumentace přes stavební povolení až po finální dokončení stavby. Věnujeme se také realitní činnosti, naši makléři ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v ...

Realitní kancelář: - obchodování s nemovitostmi, - prodej pronájem - komerční objekty, pozemky

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi, pronájmu či převodu nemovitostí - kompletní právní servis - odhad nemovitosti pro potřebu FÚ - převodní poplatek družstvu - finanční poradenství.

Realitní společnost, kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí, bytů. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - zateplovací systémy - hrubá stavba - projekce, inženýrink.

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o., je renomovaná expandující realitní společnost, která svojí činností zvyšuje kvalitu poskytovaných služeb v celém Jihomoravském kraji. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejrychlejší prodej za nejvyšší možné ceny a bezkonkurenční právní servis, který pro naše klienty ...

Správa nemovitostí, údržba domovního majetku. Zajištění provozu, opravy a rekonstrukce nájemních domů, bytů, provozoven a nebytových prostor. Kancelář bytová: -Gorkého 18, tel.: 549245753, zástupce ing. Osvald. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu nemovitostí a finanční spoluúčasti.

Reklamní a marketingová agentura. Full servis. Realitní kancelář, reality: Zprostředkování komplexních služeb v oblasti prodeje bytů a domů (rodinné). Zajistíme vám pronájem jakéhokoliv domu či bytu včetně profesionálního právního a finančního servisu... stačí se jen nastěhovat.

Rodinná realitní kancelář Matras & Matras s 21 letými zkušenostmi na trhu. Pomůžeme vám s výběrem, prodejem nebo pronájmem bytu, rodinného domu, nebytových prostor i pozemku. Spolehlivě zajistíme kompletně právní servis i daňová přiznání. Jednat s vámi budou odborně proškolení a zkušení makléři.