Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba a pronájem: Nafukovací atrakce: výroba - atrakce viz fotogalerie na www.kubicektextil.cz dle požadavku zákaznáka pronájem - 2x hrad, 1x matrace

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Fotoateliér-průkazové foto, ateliérové foto děti, rodiny, portréty, těhotné ženy, svatební, reportážní foto.

Prodej: - CAD software ArchiTECH.PC pro architekty a stavební projektanty - 3D prostorového modeláře SoftCAD.3D pro architekty a stavební projektanty.

Reklama, reklamní služby: -orientační značení budov, 3D nápisy -plastické nápisy -plošná reklama -foliová grafika -světelná reklama -bezpečnostní a solární folie -tiskoviny, vizitky -kroužková vazba -potisk textilu -tisk. Návrhy, výroba, montáže, servis.

Služby: -kosmetika. Pondělí-Úterý: -Ivančice, Palackého 8.

Služby - grafické studio - návrhy a realizace obalů katalogů, vizitek

Prodej: -antivirový, ekonomický software. Služby: -tvorba eshopů. -poradenství v oblasti IT. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy.

Služby: -vývoj software. -tvorba webových stránek.

Služby: -webdesign. -tvorba www stránek. -tvorba loga.

Služby: -tvorba webových stránek.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské

Realitního makléř, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty

Fotografování - svatební a rodinné fotografie

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.