Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - internetové připojení - vysokorychlostní internet, WIFI -neomezené stahování, žádné závazky smlouva na dobu neurčitou. Oblast Strážnice.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Fotografické služby Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Relaxační salon. Poskytujeme kosmetické služby, ošetření pleti a dekoltu, čištění pleti pro studenty, manikúru přírodních nehtů, pedikúru, masáže uvolňující, lávovými kameny, čokoládové masáže, ájurvédské masáže, tantrické masáže. Nově pořádáme i vzdělávací masérské kurzy.

Reklamní agentura - pronájem vlastních billboardů, bigboardů a štítů - webdesign - grafické návrhy.

Internetové projekty: - poptávky - katalog řemesel - nejlepší pomocník.

masáže relaxační, rekondiční, lymfatické masáže manuální, lávové kameny zeštíhlovací zábaly arosha lymfatická drenáž přístrojová / kalhoty / ultrazvuková liposukce - kavitace ultrazvukový lifting - radiofrekvence

Moje činnost je fotografka. Nabízím fotografické práce- focení rodin, dětí, portrétní foto, fotografie miminek, těhotné ženy, svatební fotografie, boudoir foto a jiné. Focení exteriér i interiér.

Úklidová služba: -specializace mytí oken pomocí speciální technologie purewindows -úklid prostor: domácnosti, pracoviště, kancelářské i průmyslové objekty -čištění koberců -čištění podlah a obkladů -čištění exteriéru a interiéru automobilů. Velkoobchod, prodej a dodávka, internetový obchod, e-shop osvědčené čistící a úklidové prostředky ...

Služby: -v oblasti úklidu domácností a nebytových prostor.

Čištění - čalounění nábytek, koberce. Půjčovna - čistících strojů na koberce a čalounění Úklidové služby - úklid nebytových prostorů - úklid a údržba firemních prostorů - mytí oken, výloh a jiných skleněných ploch.

Překlady a tlumočení: -anglický jazyk -ON LINE 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu -bez expresních, rychlostních nebo odbornostních příplatků -platí pro všechny obory -překlady www stránek, manuálů a menu.

Činnost: - realitní makléř - developerská činnost.

Venkovní reklama: -BILLBOARDY (bilboardy) -pronájem a kompletní servis /euroformát 2, 44 x 5, 1 m/ -grafické návrhy a výroba plakátů -výroba plakátů, plakáty -grafické zpracování -výlep a údržba ploch v ceně pronájmu -možnost výroby a umístění 3 rozměrné reklamy -CITYLIGHTY-prosvětlené reklamní vitríny -pronájem a kompletní ...

Řízená skládka odpadů kategorie S-OO. Třídírna, třídění, separace odpadu. Třídírna separovaných odpadů. Stavební odpady. Bioodpady, kompostárna.

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Sídlo: Otrokovice, Kvítkovice, K.H. Máchy 84, PSČ 765 02

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Prodej, maloobchod: -fotoaparáty.

Čištění - interiéry automobilů, koberců. Úklidy - domy - chodníky - kanceláře - administrativní budovy - obchodní plochy - stavby po rekonstrukcimytí oken a výloh.

Zakázková výroba: - potravinové doplňky - doplňky stravy - kosmetické přípravky, kosmetika - veterinární přípravky.

Odborný poradce firmy Just. Masérské služby: -dornova metoda -baňkování -lávové kameny -medové masáže -reflexní terapie plosky nohy -aplikace tělových svící -výživový poradce.

Mytí a čištění: - fasády - střechy. Odstranění plísní, řas, mechu, grafitti z různých povrchů.