Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Mag. Eva Kunčar provozuje soukromou pedagogickou a psychoterapeutickou poradnu.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Profesionální čištění a mytí střech, fasád, venkovních dlažby.

realitní kancelář specializující se na nemovitosti v okrese Znojmo. Zaměřujeme se především na prodej a pronájem obytných prostor a rekreačních objektů.

Prémiová realitní společnost pro náročnou klientelu. Nabízíme atraktivní nemovitosti, jak v České Republice, tak i v zahraničí (Španělsko).

Individuální psychoterapeutické poradenství a supervizi jak individuální, tak i týmovou.

Kadeřnictví. Profesionální vlasová kosmetika SUBRINA PROFESSIONAL.

Realitní kancelář, která se specializuje na prodej novostaveb rodinných domů a bytů. Působíme v oblasti Znojma.

Společnost Tvůjmakléř s.r.o. nabízí služby v realitách: - prodej a koupě nemovitostí - financování koupě

Kosmetické studio provádí kosmetickou terapii pleti a doplňkové služby, jako je lifting řas a obočí, barevní obočí, barvení řas nebo fotodynamická terapie.

Služby: - výuka cizích jazyků: anglický, španělský -překladatelské a tlumočnické v jazyce angličtina a španělština, se soudním ověřením - průvodcovské služby - odborné expertízy

Rodinný poradce. Zprostředkování mediace pro řešení dlouhodobých konfliktů. Asistovaný kontakt, poskytnutí doprovodu nestranného pracovníka při kontaktu s příbuzným. Rodinné poradenství. Poradenství při řešení složitých situací s dítětem nebo rodinnými příslušníky.

Dita Hloušková se zabývá léčitelstvím, výkladem karet, psychosomatikou.

Společnost PomocPro, a.s. poskytuje finanční a realitní služby. Navštivte nás v Moravském Krumlově, naši kancelář naleznete v budově pošty (2. patro). Jsme specialisté na tyto služby: - reality (nákup nemovitostí, komplexní developerské služby) - poskytování výhodných úvěrů a hypoték a dalších finančních služeb. Vždy poskytneme odborné ...

Turistické informační centrum - průvodce Rakouskem. Pomůžeme Vám s ubytováním v Rakousku, s prací i s výběrem výletu a ostatních zážitků.

Pohřební služba zajišťuje kompletní obstarání obřadu, převoz zesnulých a pohřby realizuje v obřadních síních, kostelech a hřbitovních kaplích. Adresa pohřebního ústavu: Znojemská 428; Hrušovany nad Jevišovkou, 671 67

Překladatelská a tlumočnická činnost

Coaching poradce. Pomůžu vám utřídit myšlenky, vyřešit chaos v hlavě a najít rovnováhu a vnitřní klid. Poskytuje tréninky a semináře. Možnost coachingu online.

Zakázková tvorba 3D vizualizací. Nezávazné nacenění zakázky, možnost vyhotovení celé zakázky online. Návrhy kuchyní, pracoven, vestavěných skříní, prodjeních interiérů a exteriérů.

Prodej, montáž digitální satelity. Návrh, kalkulace a realizace datových sítí, datové sítě. Služby v oblasti výpočetní a satelitní techniky. Montážní práce-antény, anténní systémy, kamerové a zabezpečovací systémy. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Datové sítě, internet, PC-instalace systemu WINDOWS XP, Instalace kancelářského software, ...

Vizážistka. Svatební, slavností, denní a noční líčení. Kosmetické ošetření pleti s masáží.

Foto aletiér. Služby: -fotografické -svatební fotky, portréty, děti -reklamní, produktová fotografie.

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Činnost technických poradců v oblasti techniky motorových vozidel