Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - webdesign, www stránky

Bezpečnostní agentura: -fyzická ostraha majetku a osob -dálková ochrana objektů, připojení na Centrálu Nouzové Služby (PCO*) -převozy hotovosti a cenností, zpracování peněz (počítárna). Služby: -ucelené návrhy, projekty a řešení bezpečnostních zakázek -konzultační, analytická, školící a vzdělávací činnost -obchodní a ...

Sex shop, maloobchod, prodej: -erotické pomůcky -luxusní erotické prádlo -afrodisiaka, lubrikační gely a oleje -žertovné předměty -videokazety VHS, CD-ROM, DVD, časopisy. Videopůjčovna, půjčovna: -videokazety s erotickou tématikou.

Projektování, návrhy, technické zpracování interiérů, exteriérů, konstrukce, včetně dodávek, subdodávek, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolařství -truhlářství.

Grafické studio Reklamní agentura Polepy aut.

Služby: -kosmetický salón.

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Oddělení vinohradnictví: - tel.: 515 304 123. Oddělení registru vinic - tel. 515 304 111.

Hypermarket INTERSPAR. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Bezdrátové připojení k internetu.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku.

Zpracování - daně DPH Poradenství - dotace z EU Zpracování - daňová evidence - účetnictví - mzdy Zpracování - investice spojené s daňovými úsporami, do zlata a stříbra Překlady z a do němčiny.

Tlumočení němčina, soudní překlady.

Dodávka: - software. Poradenství v oblasti softwaru.

Realitní činnost. Zprostředkování - pronájem: - kanceláře, kancelářské prostory v multifunčkní administrativní budově ve Žďáru nad Sázavou - volné byty, bytové prostory - obchodní prostory.

Kosmetické služby: -solárium -kosmetika pro opalování v soláriu -myostimulátor pro posílení svalových skupin a odstraňování tukových polštářů.

Telekomunikace. Vysokorychlostní internet.

Specializujeme se na pronájmy na Znojemsku. Můžete si i Vy najít svůj vysněný pronájem, byt, dům či komerční prostor, kontaktovat nás a zadat nám Vaši poptávku, máme řešení pro každého.

Služby: - strojové čištění koberců, sedacích souprav, čalouněného nábytku - čištění interiérů automobilů.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - společenské účesy, svatební účesy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - mikromasáž očního okolí - šetrné hloubkové čištění pleti - kosmetické ošetření pro ženy a muže klasickým i moderním způsobem - kosmetické ošetření s indickou masáží - hluboká hydratace, regenerace, zpevňující ošetření - efektní vyhlazovací hloubkové kůry - kyslíková mezoterapie - ...

Poradenství, zpracování, administrace v oblasti dotací z fondů EU. Poskytování programu OPPI.

Služby v oblasti ekologie a systémového řízení.

Fotografka. Služby: -fotografické -svatby, portréty.