Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Odborné a vědecké překlady a lokalizace s využitím CAT nástrojů TRADOS (Trados Studio 2011, SDLX, TagEditor). Specializace na přírodní vědy (biologie, mikrobiologie, půdní biologie, botanika, zoologie, ekologie, životní prostředí, chemie), informační technologie, počítače, hardware, software, kancelářskou techniku, elektroniku, domácí spotřebiče, ...

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.

TRANSPORT-SPEDITION Doprava: - mezinárodní přeprava 1-30 tun - vozidla splňují normy Euro 2 - celní deklarace - skladování - přeprava sypkých substrátů: - mouka, směsi, granuláty, cement, vápno, granulované PVC - nosnost 30tun - plachtové kamiony 80-100 m3 - západní Evropa, Itálie, Jugoslávie, Rusko(i dálné) - spedice.

Návrh, výroba a dodávka: -reklamních a užitkových předmětů z plastových hmot s potiskem opatřených fólií -výroba podnosů s protismykovou fólií -stojánků na pivní tácky -menu stojánků -popelníků, reserve, mincovníků. -lisovna plastů -světelná reklama -velkoformátový tisk(reklamní bannery) -řezaná reklama Držitel ...

Činění a prodej kožešin Prodej, činění: -kožešiny.

Služby: - soukromá ostraha - objektů a majetku - osob - pátrací.

VELKÝ VÝBĚR ELEKTROSPOTŘEBIČŮ NAJDETE NA STRÁNKÁCH: www.bazarcentrum.cz DENNĚ PŘES 300 KUSŮ ZBOŽÍ: Pračky. Myčky. Sporáky volně stojící i vestavné. Sklokeramické desky. Trouby. Sušičky. Lednice. Mrazáky. Prosklené chladnice, mrazáky, vitríny. Mikrovlnky. TV. Audio. Video. PC. Vysavače VORWERK. Nábytek a jiné. Každodenní prodej na tel.: 777 ...

Manikúra, kosmetika, pedikúra, kadeřnictví, masáže.

Prádelna Praní, mandlování: -školám, školkám -zdravotnickým zařízením -hotelům, ubytovacím zařízením, soukromým osobám.

Tisk: - barvotisk - plakáty, pozvánky, svatební oznámení, barevné letáky a katalogy - sítotisk na papír, plech, umělou hmotu - potisk reklamních tašek - malokartonáž, eurovýsek, číslování - tisk čárového kódu. Kopírování: - barevné - zvětšování na dlaždice až do formátu A1.

Technické služby města Nová Paka. Odvádění a čištění odpadních vod. Úklidové služby.

- LEMA Prodej: -výpočtení technika -hardware -software -mobilní telefony.

Kadeřnictví, salon Jana -dámské -pánské.

Úklidové práce. Jednorázové úklidové služby: -úklid po rekonstrukci -předkolaudační úklid -čištění koberců -mytí výloh a oken -generální úklid. Pravidelné úklidové služby: -denně, týdně, měsíčně -celková údržba přesně specifikovaná -mytí oken, rámů, žaluzií, parapetů -mytí, vysávání a údržba podlah, např. koberce, PVC, ...

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Česká pošta s.p.: -poštovní služby -peněžní přepážka, tel.:493571408 -doručovatelé, tel.:493571537.

Česká pošta: -poštovní služby.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Prodej použitého zboží z komisního prodeje: -nábytek -domácí potřeby -elektronika -sezónní zboží (jízdní kola, zahradní nábytek a technika, lyže a další sportovní vybavení). Autodoprava, autotransport, stěhování: -vozem Fiat Ducato 2, 9 a závěsným vozíkem.

Webové stránky Jičín - věříme, že naše úsilí může pomoci i Vám. Chceme pomáhat lidem s jejich podnikám v okolí města Jičín prostřednictvím internetu.

Kadeřnictví Provozovna: Jarošovská 527, 506 01, Jičín - Holínské Předměstí