Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
JAS TRUTNOV Tlumočení a překlady ve 32 světových jazycích, především angličtina, němčina, holandština, polština, ruština, francouzština, španělština, portugalština, italština, řečtina, bulharština, maďarština, finština, švédština, dánština a japonština.

Pěstební činnosti - úklid klestu - úklid a likvidace klestě, štěpkováním, pálením - zhotovení oplocenek - sázení jamkové, podsazeč - vyžínání ručně, mechanizovaně - prořezávky a probírky - zalesňování Výroba a prodej paliva - dříví - peletky - štěpky Úklidové činnosti - celoroční údržba zeleně kolem komunikací - ...

Provádíme návrhy a realizace interiérů a exteriérů, poradenskou činost v oblasti bytového designu, vizualizace ve 3D. Nabídka širokého sortimentu stavebního materiálu za výhodné ceny se zajištěním dopravy.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Tiskárna. Výroba: -všechny druhy tiskopisů -vizitky -digitální tisk -brožury, bloky, obálky -samolepky, průsvitky -poutka.

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Balírna potravin, balení, výroba a distibuce: - rýže dlouhozrnné, vedvařené, divoké, zeleninové, kulatozrnné, čočky, hrachu, fazolí, těstovin v balení 2, 5 kg, 5 kg, 10 kg pro gastro.

EASYBOY.CZ Prodej, internetový a kamenný obchod s vlastním designem na triku - pro kluka i pro holku: -originální trika, mikiny a doplňky pod vlastní značkou Easyboy -outdoorové oblečení předního českého výrobce High Point. Dále nabízíme: -tvorba logotypů a firemní identity -grafický design pro všechny druhy tiskovin ...

Prodej: -černé elektro -bílé elektro -kancelářská a výpočetní technika -foto, video -mobilní telefony -energie. Fotoateliér: Náměstí T.G. Masaryka 1 (vchod z ul. Palackého) 544 01 Dvůr Králové nad Labem tel.: 499 622 258 Sídlo firmy: Trocnovská 1481 Dvůr Králové n/L PSČ 544 01

Pohřební služba Bělohoubek Služby: -kompletní služby k zajištění smutečních rozloučení -tisk smutečních oznámení po celých 24 hodin, v sobotu i neděli -květinová vazba, řečník, hudba, kremace, hřbitovní služby - vše dle nejnovějších metod a poznatků v pohřebnictví u nás i v zahraničí -smuteční rozloučení ve smuteční ...

KADEŘNICTVÍ RENATA Kadeřnictví.

Česká pošta: -poštovní služby. Pošty: -Dvůr Králové nad Labem 3, tel.:499629031 -Dvůr Králové nad Labem 4, tel.:499622481.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Výroba a tisk: - etikety, - štítky, - papírové visačky, - trička s potiskem, - dárkové předměty.

Dámské kadeřnictví. Provozovna: J. A. Komenského 122, 542 01, Žacléř

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické. Provozovna: Úpská 493, 542 24, Svoboda nad Úpou