Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.

Portál shromažďuje především pozitivní reference zákazníků na služby, řemeslníky, obchody, firmy, produkty a další komerční a nekomerční činnosti.

Realitní kancelář. Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Anténní, satelitní a internetové rozvody pro rodinné i bytové domy, družstva, společenství vlastníků, hotely a penziony. Ozvučujeme bary, restaurace, obchody a jiné komerční prostory kvalitními sestavami firem Pioneer a Bose. Poskytujeme vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu v Trutnově a okolí.

Tiskárna: -knihtisk, ofset, sítotisk, tamponový tisk -tiskoviny všeho druhu-tabulky, brožury, plakáty do formátu A1** -možnost barevných náhledů před tiskem -zpracování grafických návrhů -perforace, číslování tiskopisů -tisk-letáky, vizitky, svatební oznámení, PF**, pozvánky, dopisní papír, tisk na samolepky a ...

Fotografické služby. Fotografování. Vyvolávání filmů.

Kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou Dr. Belter. Velmi pěkné a příjemné prostředí. Relaxační masáže. Vchod z ulice Na Struze !!!

Fotoateliér: - reklamní fotografie. - svatební fotografie. - průkazové fotografie. Fotosběrna: - zhotovení fotografií. Služby: - skenování fotografií. - přepis videokazet VHS. - skenování kinofilmů. Maloobchod, prodej, eshop: - fotoaparáty. - Velkoformátový tisk - Laminování - Rámování - Fotoslužby

Počítače: - výroba a prodej - software - poradenství a služby - počítačové sítě - na klíč. Prodej: - výpočetní technika - hardware - telekomunikační software - internet.

VACU SHAPE - pohyb v podtlaku Masáže - lymfatické, sportovní, regenerační Likvidace tuků a celulitidy.

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Jezdecká škola : -výcvik jezdců a koní -odchov hříbat -stanice hřebců -odběry hřebců - mražení inseminačních dávek, bakteriologické a spermiologické vyšetření -ustájení klisen na připuštění -kompletní reprodukce koní -sportovní testace hřebců a klisen -depoziční sklad spermatu -autodoprava -reklamní činnost.

Pronájem, servis: - výherní hrací automaty - videoautomaty - elektronické šipky - kulečníky - biliáry. Bezhotovostní vybavení heren. Zabezpečení objektů a herních automatů. Konzultační a poradenská činnost v oblasti provozu hracích automatů. Výroba: - truhlářská - kulečníky, biliáry - zámečnická - barové stoličky - osvětlení ...

Tel.č.neověřeno Fotografické činnosti.

- výroba reklam - grafická dílna - velkoplošný tisk - dtp - www stánky - světelné reklamy...

Zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí (rodinných domků, pozemků a bytů), zpracování kupních smluv, znalecké posudky k ocenění nemovitostí, kompletní služby. Velkoobchod: - textil.