Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tlumočnické služby, soudní tlumočník: - ruský jazyk, ruština - ukrajinský jazyk.

Překladatelské, tlumočnické služby: - německý jazyk - výuka němčiny.

Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie, hardware a software.

Nabízím přístrojovou pedikúru, klasickou mokrou pedikúru, manikúru, P-shine a parafínové zábaly a to vše v salonu Belleza v centru Opavy. Náš salon také nabízí kadeřnické služby dámské i pánské, společenské účesy, prodlužování vlasů, hloubkové masky keratinem, dále kosmetické služby -čištění, masaže obličeje, dekoltu, prodlužování řas a opalovací ...

Patříme spíše mezi menší úklidové firmy a naším hlavním cílem je provádět úklidové práce lépe než ostatní. Precizní práce, rychlost a komunikace se zákazníky nám každoročně přinášejí obrovské množství spokojených klientů. Jsme firma působící v oblasti ručního mytí interiéru a karoserie u osobních, užitkových i nákladních vozidel, kamionů, ...

Výroba: - svolávacích zařízení pro hasiče (svolávání jednotek dobrovolných hasičů k zásahu) - elektronické systémy - malosériové osazování DPS. Pronájem: - párty stan.

Služby: - design interiérů - architekronické služby - průzkumy dřevěných konstrukcí.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - baňkování.

Zajišťujeme služby v oblasti:-laboratoře -poradenství v metrologii -míry a váhy -metrologické expertizy -mechanické zkoušky materiálu.

Salón zaměřený na rehabilitační a relaxační masáže.

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Obchodní centrum. Supermarket. Prodej: - potraviny - ovoce - zelenina - drogerie - sportovní potřeby - krmivo pro domácí zvířata - průmyslové zboží.

Služby: - internetové připojení - televize - kompletní IT služby a servis

Salon Dog´s point - psí salon - koupání, stříhání srsti a drápků. Další provozovna: - Holasická 21A, Opava.