Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Umělecká agentura Migriproduction vznikla z potřeby zabezpečit veškeré požadavky odběratelů v zábavní a umělecké sféře. Agentura produkuje kulturní a společenské akce se zaměřením na: - SLAVNOSTI MĚST A OBCÍ - FIREMNÍ MARKETINGOVÉ AKCE - DĚTSKÉ PÁRTY - DĚTSKÉ DNY - MIKULÁŠSKÉ NADÍLKY -PROGRAMY FIREMNÍCH VEČÍRKŮ - ...

Informační centrum. Otevírací doba: - Po 8.00 - 12.00, 12.30 - 17.00 - Út 8.00 - 11.30, 12.00 - 16.30 - St 8.00 - 12.00, 12.30 - 17.00 - Čt 8.00 - 11.30, 12.00 - 16.00 - Pá 8.00 - 11.30, 12.00 - 16.00 - So 8.00 - 14.00.

Poskytované služby: - bezbolestná liposukce metodou radiofrekvenční terapie (přístroj Accent) - odstranění tuků a celulitidy - vypnutí a vyhlazení pokožky - lymfodrenáž - masáže.

Spolehlivý bleskový internet pro domácnosti a firmy. Nejlepší volba v Opavě a okolí - bleskové zřízení - nejnižší ceny - 100% spolehlivost služby - 100Mb na optické síti - 50Mb na bezdrátu - garantované (nesdílené) HOME tarify - nonstop dohled/servis - maximum doplňkových služeb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - správa ...

Individuální sezení s klienty Prožitkové sebepoznávací semináře Sebevzdělávací a sebepoznávací kurzy pro veřejnost Firemní školení zaměřená na osobní rozvoj Semináře: Smrt a zrození Oči, které vidí aneb jak vidět bez brýlí Duše Cesta k vnitřnímu dítěti Do nitra ženy – již nebude realizováno Harmonizace čaker – již nebude ...

Masérské služby, masáže. Kosmetické služby. Pedikúra, manikúra. Prodlužování a zhušťování řas.

Oddělení: - oddělení zemědělské inspekce - odrůdové zkušebnictví (OOZ) - oddělení laboratorní (RLO) - oddělení majetkové správy.

- poradenství v mezinárodní dopravě a mezinárodním obchodu - celní služby

Výroba kalendářů, hrníčků a karet z vlastních fotografií. Zajištění výroby polštářů, hraček, vizitek, klíčenek, trhacích bločků, samolepek, magnetek. Realizace tisku a grafického zpracování, vyřezávané grafiky, scanování fotografií na CD či pro kalendář.

-reklamní a propagační činnost

Sauna: - tel.: 775669822 - finská. Masérské služby, masáže: - tel.: 602544553 - relaxační - zdravotní - speciální. Zábaly: - tepelné na hubnutí (samozahřívající se) - z řas na hubnutí a odstranění celulitidy - na zpevnění pokožky (tvarující) - relaxační s nasycenými minerály. Poradenství v oblasti přírodních doplňků a ...

Úklid: - domácnosti - firmy. Hloubkové čištění: - koberce - židle - divany. Strojové čištění všech druhů podlah. Broušení, drátkování: - parkety. Čištění: - interiéry auta - karavany.

Solární studio: - solárium - turbosolárium - vertikální solárium. Další solární studio v Opavě: - Opava, U Fortny 49/10 - tel.: 773797182.

Solární studio: - solárium - turbosolárium - vertikální solárium.

Prodej: - dopravní software pro vyhodnocování digitálních tachografů a kotoučků.

Nabízíme komplexní služby k zastupování investora při výstavbě rodinných domů či jiných staveb. Zajišťujeme vše od projektové dokumentace, stavebního povolení, vodoprávního řízení, přes řemesla, výběrová řízení dodavatelských firem, kontrolu a řízení stavebních prací, revize, kolaudaci, včetně zápisu do katastru nemovitostí. Garantujeme ...

Profesionální fotograf. Fotografické služby. - portrétní fotografie - svatební fotografie - přípravy, obřad, hostina - rodinné fotografie - miminka, děti, těhulky - akty.

Night bar - pánský noční klub - bez vstupného!!! Příjemné prostředí pánského klubu se společnicemi, striptérkami. Strip, lesbi, escort. Točené pivo, občerstvení. Při dovozu naším Taxi na telefonním čísle 608880870 poskytneme v nočním klubu hodinovou službu od 1.200 Kč!!! Sleva platí i při vlastní dopravě!!!

Manikúra: - lakování - zdobení nehtů - P-Shine - masáž rukou - peeling - parafínové zábaly.

Grafické studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - oživení a kompletní renovace již vytvořených webových stránek - tvorba Javascriptových appletů - překlady webů do anglického, německého, italského a španělského jazyka - tvorba desktopových aplikací - realizace - internetové obchody, redakční ...

Masážní salón (masérské služby). Originál thajské masáže: - tradiční masáže - masáž chodidel - masáž hlavy, zad a ramenou - masáž pro maminky - masáž pro těhotné ženy - aktivní masáž - aromatická olejová masáž - bylinná uklidňující léčba.

Naše komunikační agentura nabízí na svých webových stránkách informace pro investory, podnikatele a manažery. Poskytujeme také nezávislé srovnání investičních nástrojů.