Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklama - propagace - tisk. Komplexní reklama: Reklamní a dárkové předměty s potiskem: - psací potřeby, hrnky, svítilny, otvíráky, klíčenky, zapalovače, hodiny, metry, kapesní nože atd. - reklamní textil - trička, mikiny, bundy, čepice, čelenky, dresy, deštníky, cestovní tašky, batohy - pracovní oděvy, maturitní, absolventská, narozeninová ...

Nákup, prodej: - druhotné suroviny. Výkup: - železo - barevné kovy - plasty. Pobočky: - Opava, Gudrichova 1049/51, tel. 553719371, 603501540 - Štěpánkovice, Rybniční 220/36, tel. 603572918.

Výroba, tisk: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře. Restaurace.

Tvorba webových stránek. Vývoj software na zakázku. Audit webových stránek.

Elektronická zdravotní dokumentace: - systém pro ukládání a archivaci zdravotní dokumentace pacienta - výhoda uložení zdravotní dokumentace na jednom místě - internetová aplikace umožňující lékaří prohlížet zdravotní záznamy pacienta.

Realitní kancelář. Ekonomické poradenství. Zprostředkování prodeje: -nemovitosti. Zprostředkování nájmu zdarma: -nemovitosti -byty -nebytové prostory. Sepis smluv o zřízení zástavního práva, smluv o zřízení věcného břemene a smluv o smlouvách budoucích. Řešení: -problematické bankovní úvěry zajištěné nemovitým majetkem.

Podnikatelské a manažerské poradenství.

Detektivní služba. Fyzická ostraha. Ostrava objektů. Zabezpečovací systémy. Speciální služby. PCO.

Poskytovatel bezdrátového připojení k internetu. Hlášení závad : NonStop SMS na tel.: - 737 666 126

Prodej, servis: - výpočetní technika. Centrála: - Tolstého 1588/8, Opava - tel: 608860085, 777860438. Další pobočka: - Olomoucká 470/86, Opava - tel: 553766531, 553766532.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Dodávky: - software pro kalkulaci - normování jídel a vyúčtování prodejních středisek s ekonomickým vyhodnocením.

Fotoatelier. Fotografujeme děti, miminka, rodinky, maminky, těhulky, akty, modelingové kolekce, svatby. Finanční poradenství, úvěry, hypotéky. Pojištění.

Internetové služby: - e-shopy - grafické návrhy - webové stránky. Produkce: - ozvučení firemních akcí - videoprojekce - pořádání kulturních produkcí.

Floristické a dekorativní studio. Výzdoba: - interiéry - exteriéry. Dekorace: - živé květy - kombinace materiálů - tématické. Svatební výzdoba. Výsadba, osazení hrobů. Služby: - návrhářské - designerské - aranžérské.

Kompletní foto a video služby: - fotografie portrétní - fotografie reklamní a technická Svatební fotoslužby: - ateliérní barevná a černobílá fotografie - exteriérní barevná a černobílá fotografie - reportážní fotografie - zpracování videofilmu - zpracování fotomateriálu.

Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrské - stavební dozor.

Fotografický umělecký ateliér. Výtvarná fotografie. Fotografie módy. Reklamní a modelingové fotografie (katalogy, plakáty, kalendáře, billboardy). Volná tvorba (akty, portréty, zátiší). Komerce (portréty - svatba, maturita, děti, rodina). Průkazové foto. Fotografické kurzy.

Tisk: - hospodářské tiskopisy pro veškerá odvětví (zejména obor dopravy a zdravotnictví) - různé programy, katalogy, vizitky, letáky. Výroba: - vstupenky pro počítačové zpracování, pro divadla, společenské akce, kina, multikina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby. Náhradní plnění.

Videoslužby, výroba: - videozáznamy - digitální zpracování obrazu a zvuku. Fotoslužby: - digitální i analogové fotografování.