Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty - šaty pro družičky.

Kosmetické studio Katka. Redukce podkožního tuku - bezbolestná liposukce zmražením. Kriolipolýza. Kosmetické ošetření a omlazení pleti v obličeji. Ošetření kosmetickým laserem.

Kadeřnické služby. Nabízíme moderní, společenské, svatební i speciální účesy. Masérské služby: - tel.: 728223804 Masérské činnosti (masáže), baňkování, jemné a mobilizační techniky.

Kopírování: - velkoformátové - maloformátové - barevné - černobíle. Tisk. Skenování.

Truhlářství. Provozovna: Přemyslovců 22 Opava - Jaktař

Realitní kancelář Opava. - prodej - pronájem - výkup nemovitostí - znalecké posudky - oddlužování nemovitostí.

Veškeré fotografické služby: - atelierní fotografie: - vizitky: - digitální foto na pasy, řidičské průkazy, občanské průkazy: - okamžitá fotografie - pohlednice 10x15: - portréty, foto dětí - kabinetní foto 13x18: - svatby, rodinné foto, portréty.

Realizace, grafika a provoz internetových stránek. - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - aktualizace internetových stránek - programování aplikací.

Úklid domácností. Žehlení prádla. Čištění koberců a čalounění. Čištění automobilů.

Ostraha, úklid, údržba:. - nebytové, bytové objekty.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.

Kopírování A4 - A0 Diazit, Xerox: - tisk A4 - A0 - skenování. A4 - A0 - zoom 25% - 400% A4 - A0 - kroužková vazba - tisk Bakalářských prací a vazba do desek.

Svatební salon. Svatební šaty. Půjčování šatů a obleků. Společenské oděvy. Šaty pro družičky. Svatební doplňky.

Správa dokumentů ve Smart Share ECM umožňuje více než Document Management System DMS. Správa obsahu smluv, dokumentace, formulářů a předloh s inteligentním vyhledáváním, správa dat, projektů i firemních procesů šetří spoustu Vašeho času.

Nakládání s odpady. Provoz sběrny druhotných surovin. Provozovna: - Anenská, Opava.

Tisk: - velkoplošný - digitální. Prodej: - materiály pro výrobu reklamy. Výroba: - vizitky - billboardy - reklama.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Tvorba www stánek, eshopů, baneru, reklamy, firemní identity, potisků vozů a mnoho dalšího.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování.

Manažerské poradenství: - řízení změn - inovační management - projektové řízení - rozvoj lidských zdrojů - dotační management.

Finanční, realitní a poradenská služba: - prodej bytů, rodinných domů - pronájem bytů - prodej pozemků.

Stavební firma. - výškové práce - údržba bytového fondu - zednické práce.

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).