Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Zpracování: -stavební projekce. -architektonické návrhy. -návrhy interierů.

Úklidové práce: -komplexní úklid. -mytí oken. -čištění koberců.

Služby: - personální agentura - zprostředkovávání práce v ČR pro ukrajinské občany

Informační centrum. Aktuální informace o kultuře, sportu, památkách, službách, dopravě, ubytování, stravování, atd.

Zprostředkování práce do Bavorska a ostatních spolkových zemích Německa. Vhodné jak pro řemeslné profese, tak i pro pomocné práce. Z příhraničních oblastí vhodné pro lendlery, pro ostatní s ubytováním. Podnikatelský servis pro malé a střední podnikatele. Personální servis pro veřejnost i pro podnikatele.

Písmomalíř Výroba reklamy. -grafika -firemní štíty, auta, obchody -malba na fasády -velkoplošný digitální tisk -samolepky.

Prádelna: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Výroba betonové střešní krytiny. Prádelna: -praní prádla -chemické čištění.

E - shopy - aukční portály - webové stránky Programátorské práce

Výroba, prodej: - reklamní předměty všech kategorií, také kožená galanterie, koženky a plasty. Tiskařské práce, potisk.

Projektová kancelář. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví: - zpracování projektové dokumentace novostaveb, rekonstrukcí a modernizací staveb - odhadce nemovitostí - oceňování majetku, znalecké posudky pro nemovitosti - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - architektonické studie - energetické audity.

Vývoj: - software na zakázku - pro sledování a řízení potravinářské a nepotravinářské výroby - informační a poradenské systémy: - webové aplikace - redakční systémy - informační portály - prezentace. Dodávka: - systémy automatické identifikace a logistiky. Prodej, servis, opravy: - počítače - periférie, ...

Úklidové služby: - průmyslové čištění, čistící práce - všeobecný úklid - pravidelný, jednorázový.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování - zaměstnání, nabídky práce, volná pracovní místa pro nezaměstané.

Komfortní byty a apartmány v nejkrásnější části Šumavy určené k dlouhodobému pronájmu

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Prodej - software Instalace a outsourcing - software Návhry, instalace a správa - počítačové sítě LAN, WAN - servery na platformách MS WINDOWS, LINUX

Němčina - odborné právní a ekonomické překlady - soudní překlady

Nabízíme ošetření odborníkem - zdravotní sestry a kosmetické terapeutky v jedné osobě kvalifikované v Londýně na střední odborné škole s bohatou zkušeností manažerky luxusních spa zařízení v zahraničí. Provádíme ošetření pleti Dermalogica, vybrané spa procedury - peeling těla s relaxační masáží, neperoxidové bělení zubů, depilace voskem. Vše pro ...

Maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika. -počítače, notebooky. -tiskárny, skenery, kopírky. Služby: -správa počítačových sítí. -správa serveru.

Prodej - výukový program pro děti se specifickými poruchami učení.

autodoprava, spedice, kompletní logistika včetně skladování

Bowling, ricochet, solária. Restaurace.

Prodej a servis počítačů: -hardware -software. Instalace a správa sítí.