Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tiskárna: -knihy, brožury, kalendáře -prospekty -vizitky -svatební oznámení -tiskopisy -propagační a reklamní tisk.

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Služby: -solární studio. Prodej solária: -domácí -profesionální -veškeré příslušenství.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem rodinných domů, bytů, činžovních domů, rekreačních objektů, pozemků či nemovitostí určených k podnikání -prodej družstevních bytů -poradenství při koupi, prodeji, pronájmu -dražby nemovitostí (veřejné dražby nemovitostí z konkurzní podstaty) -tržní posudky nemovitostí -zajištění kupních ...

Tiskárna, grafické studio: -ofsetová tiskárna -polygrafický servis předtiskové přípravy -realizace tisku -knihařské zpracování.

Obchodní činnost. Služby realitní kanceláře.

Prodej, montáž a servis: -stínící, protisluneční technika rolety, žaluzie, markýzy -silikonové těsnění. Návrh a realizace: -vstupní očistné rohože. Kompletní úklidový servis: -mytí oken -čištění koberce, čalounění, křišťálové lustry, omítky, fasády, chodníky atd. -úklid po malířích -kolaudační úklidy -stavební a ...

Profesionální vlasové služby - kadeřnictví pánské, dámské, dětské.

Kompletní úklidový servis: -kanceláře, firemní prostory, domácnosti -mytí oken, výloh -čištění koberců -kolaudační úklidy. Služby: -správa budov, bytů.

Fotoateliér. Prodej dalekohledů, fotoaparátů.

Provozuji mokrou pedikuru skalpelem.Odstranění mozolů, kuřích ok, otlaků, které mohou působit negativně na organismus a způsobovat bolest nejen nohou. Nechte ulevit nohám při pedikuře-mokrá pedikůra, masáž nohou, poradenství. I VAŠE NOHY MOHOU MÍT KŘÍDLA!Pedikuru i masáže mohu provádět i v pohodlí Vašeho domova.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Služby: -dezinfekce-hubení škodlivých mikroorganismů -dezinsekce-hubení škodlivého hmyzu -deratizace-hubení hlodavců -hubení plevelů -čištění vodních zdrojů -hubení plísní.

Bazar nábytku: -prodej použitého nábytku a doplňků do domácnosti.

Příjem inzerce: tel.318696002 fax 318696001 e-mail: inzerce@brdskyspoj.cz. Regionální inzertní týdeník. Inzerce: -soukromá zdarma -plošná placená -sleva při opakované reklamě. Podrobné informace včetně objednávky na www.brdskyspoj.cz.

Prádelna. Praní: -pracovní oděvy -ložní prádlo -ostatní prádlo. Mandlování. Opravy: -pracovní oděvy.

INTERNET: -připojení na internet -kompletní služby. Prodej zboží: -distributor firmy Ferimex v ČR -kabely, antény, koncovky, DVL -příslušenství k počítačové síti.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.