Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

Architektonický ateliér: ekologie architektury v oblasti urbanismu malých sídel, architektury a krajiny, funkční design a nízkoenergetické a pasivní budovy, dřevostavby, individuální interiérová a výstavářská tvorba

Realitní kancelář: -prodej a koupě bytů, chat, chalup a rodinných domů.

Komplexní servis v oblasti IT pro firmy, školy, obce, státní spravu a domácnosti. Prodej hardware, software, pronájem kopírek: -instalace a konfigurace počítačových stanic, serverů, sítí a periferií -správa počítačových sítí -pravidelné zálohování a zabezpečení dat -výběr vhodného poskytovatele a připojení k internetu -zabezpečení ...

Výroba: -razítka. Reklamní činnost: -výrobky a služby z oblasti zelené reklamy materiály: -recyklovaný, kukuřičný a biodegradabilní plast, recyklovaný papír, bio bavlna, dřevo, materiály pro digitální tisk bez PVC a další ekologicky šetrné materiály -pro jednotlivce, nadnárodní společnosti Nabízí: -výrobky a služby z oblasti ...

Tvorba webů a eshopů pro menší firmy a živnostníky.

Nabízíme kvalitní projekty rodinných domů, interiérů, rekonstrukcí i všech ostatních druhů staveb. Zajišťujeme všechny fáze od architektonické studie po realizační dokumentaci.

Natáčení a zpracování videofilmů, fotografické práce, digitalizace starších nahrávek a fotografií, jejich úpravy a opravy, přepis na všechna běžná záznamová média Dokumenty, reklamní spoty, rodinné a společenské události, sportovní a kulturní akce - vše dle Vašeho přání. Scénáře, komentáře a hudební doprovody k filmům.

Grafické zpracování a předtisková příprava reklamních a firemních materiálů, tisk (ofsetový, digitální, velkoplošný). Výroba a instalace reklamy.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Výroba: -světelné reklamy -reklamní panely -levná frézovaná písmena -informační a orientační systémy -úsporná světelná reklama-LED diody -digitální a velkoplošný tisk -tisk fotografií a zvětšenin -tisk fotografií na plátno -samolepky a polepy automobilů -tisk plachet a bannerů -polepy výloh a firemních štítů -frézování ...

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Tiskárna: -ofsetový tisk jedno i vícebarevný -plakáty, noviny, časopisy -letáky, oběžníky -barevné vizitky -novoročenky, kalendáříky, stravenky -celobarevný malonákladový tisk -tisk dokladů na samopropisovací papír -tisk samolepek na arších. DTP studio: -počítačová sazba -grafická úprava tiskopisů -návrhy na ...

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Služby: -technické překlady -doklady, smlouvy, audity, výpisy -dokumentace -právnické texty -tlumočení konferenční doprovodné, konsekutivní, simultánní, soudní -překlady právní, technické, soudní a běžné -ekonomika -management jakosti.

Expresní textilní čistírna: -čistění oděvů -praní, žehlení prádla.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Kadeřnictví: -kadeřnické služby.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Tetovací studio: -tetování černobílé, barevné, UV barvy -opravy starého tetování -piercing -airbrush tattoo -návrhy motivů.

Služby: -sekretářské a překladatelské činnosti.

Poskytování: -telekomunikační služby šíření rozhlasového a televizního signálu prostřednictvím zemských vysílačů. Služby: -překladatelské.