Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pohřební služba Jiří Balnoha se s úctou a důstoností stará o poslední rozloučení s vašimi blízkými. Nabízíme komplexní pohřební služby s osobním přístupem a citlivým zohledněním vašich přání. Od tradičních obřadů až po kompletní opravy a montáže hrobů, jsme zde pro vás, abychom vám v těžkých chvílích poskytli podporu a profesionální služby.

Mgr. Erika Fejtová je školní metodička prevence ve Střední průmyslové škole v Třebíči.

-Výroba razítek -Reklamní činnost

Mgr. Vladimíra El Behani se zaměřuje na překlady a výuku německého jazyka.

Milan Klíma poskytuje bezdrátové připojení k internetu.

PaedDr. Elena Kovácsová se zaměřuje na výuku cizích jazyků, překlady a tlumočnictví.

Parrot Print, s.r.o. se zaměřuje na reklamní potisk - samolepky, hrníčky, cedule, pracovní oděvy, diáře, trička, letáky a mnoho dalšího.

Simona Pyrochtová provozuje restauraci se zahrádkou.

SOBES GROUP s.r.o. provozuje solárium, čistírnu a prádelnu.

Stanislav Karlík se zaměřuje na prodej hutních materiálů, výkup kovů, zpracování plechů a na nákladní dopravu.

Služby. -silniční motorová doprava osobní -pronájem reklamních ploch na autobusech -reklamní činnost -prodej časových jízdenek -přeprava zavazadel -mezinárodní linka. Obchodní činnost: -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost -poradenská činnost. Provozovna: Autobusové ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Z Account, s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví a správu počítačů.

Zdeněk Kreuz se zaměřuje na přepravu nákladu a skladování.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání ...

Markéta Nesibová se zaměřuje na úpravu a stříhání psů.

Martin Urbánek se zaměřuje na svatební, ateliérové a interiérové fotografie.

Mgr. Veronika Chládková se zaměřuje na výuku angličtiny, němčiny a na tlumočení a překlady.

Služby: -kosmetika. Prodej: -pěstící, dekorativní kosmetika -kosmetika značky: Primancua Andorana, Mark Distrio s.r.o. sepa Meal.

Naděžda Holá se zaměřuje na rekondiční cvičení a překladatelskou činnost.

Masážní salon: -rekondiční a sportovní masáže.

Sběrné suroviny. Výkup: -starý papír -železo -barevné kovy -kůže, kožky králičí, kozina, hovězina, zaječina, krupony apod. -fólie. Provozovna:Okříšky, Skalka: Provozní doba: So:8-11hod., každý sudý týden.