Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -rodinné domy, dům -byty -rekreace, chaty, chata, chalupa, chalupy -pozemky, pozemek -zahrada, garáže -komerční prostory.

Kadeřnictví. - kadeřnické služby - kosmetické služby

Služby: Kadeřnické -barvení vlasů -stříhání -prodlužování vlasů Vizážistické: -líčení svatební (kompletní příprava nevěsty na svatbu) -denní -večerní -fotomake-up Kosmetické -ošetření pleti -ultrazvukové čištění pleti -prodlužování řas -analýza pleti - KIN Analyser MAGNIFIER MACHINE -Prodej bižuterie -Dárkové balíčky ...

Výroba elektronek -elektronické součástky

Služby: -kosmetické -poradenství zdarma -kompletní péče o pleť -mikromasáže očního okolí -líčení-vizážistka -trvalá řas* (řasy), typologie. Prodej: -kosmetika ALCINA.

Služby: -masáže -indické masáže -klasická masáž zad a šíje -reflexní terapie -masáže lávovými kameny -lymfatická masáž.

Služby: - pánské, dámské, dětské kadeřnictví - vlasová kosmetika SUBRINA

Služby: -fotografická činnost -neformální -v ateliéru -v exteriéru -portrétní Prodej: -vizuální kontroly ocelových konstrukcí -Panohead SV360, panoramatická hlava.

Výroba puzzle obrázků zhotovených na zakázku z vlastních fotek. Potisk hrnků, triček, polštářků, půllitrů, podložek, kalendářů a dalšího dárkového zboží.

Služby: -server pro podporu systémů lékařského programu Dr.Fox-X. -poskytování software -poradenství v oblasti hardware a software.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Reality: -prodej, nákup, pronájem -nemovitosti, chaty -byty, domy, dům. Služby: -hypotéky -pojištění -finanční poradenství -developerská činnost.

Služby. Tlmočnické: -obchodní jednání, konference, prezentace výrobků -technická jednání, zaškolení pracovníků -doprovodné tlumočení při společenských akcích, průvodcovské činnosti -tlumočení po telefonu -možnost tlumočení z italštiny do angličtiny a naopak (nikoliv technická jednání). Překladatelské: -obchodní i osobní korespondence, ...

Úklidová firma. Práce: - pravidelné úklidy - mimořádné úklidy - běžný úklid domácností - úklid ve firemních prostorách – kancelářích, restauračních zařízeních apod. - úklid po malířích.

Činnost: - zastupování při celním řízení

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Služby: -parafínové zábaly -nehtová modeláž gelová acrylová -nehtová modeláž nohou -p-shine -zdobení, 3D, swarovski -nezávazné poradenství

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Služby: -internetový portál firem, podniků a obchodů pro Třebíč a okolí, Třebíčsko, Náměšťsko, Hrotovicko, Moravskobudějovicko, Jemnicko a Jaroměřicko. -registrace na našem portále nezískáte jen řádek v seznamu kontaktů, dejte vědět také svým zákazníkům o svých akcích, nabídkách, slevách.

Služby: -ateliérové foto -foto z videa okamžitě-průkazové foto -fotografie reklamní, reportážní, svatby, křtiny, novorozenci v porodnici, školy, školky -fotoopravna sběr fotoaparátů na opravy -zhotovení porcelánků na pomníky. Sběrna a zpracování: -veškeré amatérské fotografie z negativů a diapozitivů do velikosti 50x60 cm. Prodej, ...

Maloobchodní prodej: -textil -čistírna, sběrna prádla.

Realitní kancelář: - reality Třebíč - reality Jihlava - reality Praha - reality Brno. Koupě, prodej, pronájem: nemovitosti: rodinné domy, byty, chaty, chalupy, rekreační domky, zemědělské usedlosti, pozemky, lesy, rybníky, komerční objekty, haly, výrobní prostory, obchody, kanceláře. Zajištění: - developerské projekty - znalecké ...

Pobočka. Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí. Služby: -správa komerčních (ne bytových) nemovitostí.